Ψαρούκλες και προφιτερόλ για τους Διάσημους οι οποίοι είναι ασταμάτητοι

Ψαρούκλες και προφιτερόλ για τους Διάσημους οι οποίοι είναι ασταμάτητοι

Η ομάδα των Διασήμων συνεχίζει να σαρώνει τα έπαθλα στο πέρασμά της, αφήνοντας τους Μαχητές προβληματισμένους αλλά κυρίως νηστικούς

survivortrirti
Ο Νικόλας επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών και περιέγραψε σαν μικρό παιδί την εμπειρία του από τη συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και συνολικά το ταξίδι του στις ΗΠΑ. Τρυφερά, θα εξομολογηθεί πως το μυαλό του ήταν και στην ομάδα του και στα παιδιά που έμειναν πίσω αν και αγωνίστηκαν για το συγκεκριμένο έπαθλο.

Στην παραλία των Διασήμων εκτός από τους παίκτες θα κάνει την εμφάνισή του και το πολυπόθητο πλυντήριο το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην απομάκρυνση μάκας, μπίχλας και λοιπών άλλων βλαβερών υπολειμμάτων…

Όπως θα πει και ο Τσίλης πλέον έχουν βάλει πλυντήριο, έχουν επιστρέψει από ταξίδι, έχουν φάει λουκούλεια γεύματα… Αυτοί δεν είναι Survivors, παραθεριστές πολυτελείας είναι.

Στην καλύβα των Μαχητών γίνεται έντονη συζήτηση για τα άτομα που είναι τουρίστες στον στίβο μάχης. Ο Χάρης μιλάει, μιλάει, λέει παραδείγματα και ξαφνικά θα πει: «Καλημέρα, Ροδάνθη»…
Κλείσιμο
Survivor | Πού ρίχνει ο Χάρης τις ευθύνες των ηττών; | 23/04/2018


Η Ροδάνθη μόλις έχει ξυπνήσει, τελευταία και καταϊδρωμένη. Ακόμη και η Μελίνα θα πει πως όλη αυτή η κουβέντα γίνεται για τη Ροδάνθη και για την ασύγκριτη τεμπελιά της η οποία είναι απίστευτη. Εντωμεταξύ η «κατσαρίδα» του ριάλιτι απλά στρώνει τον καμαρωτό κότσο της και ακούει μαχμουρλού, που έλεγε και η γιαγιά μας τους συμπαίκτες της να λένε και να λένε. Την ώρα που αυτή ονειρεύεται pancakes για πρωινό.

Το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό στην παραλία των Διασήμων όπου πλέον χορτάτοι και καλοζωισμένοι οι παίκτες απλά συζητούν πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν λόγω των συνεχόμενων νικών τους.


Όλα για το ψαράκι στη σχάρα

Εμείς το πήραμε το έπαθλο, κορίτσια, πριν αρχίσει το ματς. Ο υπεροχότατος Νάσος επέστρεψε. Και χάρηκε τόσο πολύ η ομάδα του κι εμείς μαζί της… Ανοιξε το μάτι μας. Ακόμη και οι παίκτες των Μαχητών χαμογέλασαν όταν τον αντίκρισαν. Κι αυτός όμως μόνο καλά λόγια είχε να πει για όλους και για όλα. Δε σταμάτησε να χαμογελά ακόμη κι όταν αφηγήθηκε πόσο λυπήθηκε που έχασε το έπαθλο του ταξιδιού στο Γουισκόνσιν.

Αφιερωμένο Νάσο Παπασίλβερ σε ερμηνεία Πάριου – Μαρινέλλας
«Και να που γύρισες έστω κι αργά
σαν τα πουλιά χωρίς φτερά
Έστω κι αν μάτωσες έστω κι αν λύγισες
φτάνει που γύρισες έστω κι αργά»

Φυσικά η αποκάλυψη θα είναι ότι ο Αγόρου πίσω από τον πάγκο φώναζε «Εσύ είσαι!» στον Αντετοκούνμπο. Αυτά είναι! Θα έρθει ο Γιάννος στην Ελλάδα και θα πάει κατευθείαν Μεγάλο Πεύκο!

Ο Τανιμανίδαρος θα ανακοινώσει το έπαθλο που είναι ψάρια στη σχάρα. Χαμός θα γίνει για τα Ω3 απόψε στον στίβο μάχης, θα πέσει ξελέπιασμα.

Ο αγώνας ξεκινά με Τσίλη και Γκότση. Το πλεονέκτημα θα κερδίσει ο Ηλίας. Θα το χάσει γιατί θα αποκρούσει ο Σώζων. Ο Τσίλης θα σκοράρει και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Δαλάκα και Μελίνα στον στίβο. Το πλεονέκτημα στην Κατερίνα. Ο Γκότσης θα αποκρούσει. Σουτάρει η Μελίνα και αποκρούει ο Σώζων. Κατερίνα ξαναπαίρνει θέση βολής αλλά θα βρει δοκάρι. Μελίνα ξανά και ο Σώζων αποκρούει. Μωρέ, καλός είναι τούτος. Τι θα γίνει, κορίτσια; Τελικά η Δαλάκα θα σκοράρει και θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Μουρούτσος και Τσεπάνης παίρνουν θέση στην «αφετερία». Γεια σου ρε Τανιμανίδαρε, γλωσσοπλάστη και παρουσιαστή της καρδιάς μας. Ο Μιχάλης το πλεονέκτημα και σκοράρει κάνοντας το 3 – 0 για την ομάδα των Διασήμων.

Εύη εναντίον Ροδάνθης. Χαλαρά η Εύη θα πάρει το πλεονέκτημα και θα σουτάρει πρώτη. Θα αποκρούσει ο Ηλίας και θα σουτάρει η Ροδάνθη. Η Ροδάνθη μάλλον νομίζει ότι παίζουν «τα μήλα» και τη ρίχνει στην αγκαλιά του Σώζοντα. Η Εύη στη συνέχεια θα σκοράρει και θα κάνει το 4 – 0. Πάλι ζορίζονται οι Μαχητές.

Χάρης εναντίον Χάρου με τον Χάρη να κερδίζει το πλεονέκτημα. Χάρης σουτάρει και Χάρος το τρώει. Οι Μαχητές μειώνουν σε 4 – 1, επιτέλους.

Μουρούτσος και Πάνος. Ο Μιχάλης θα είναι αυτός που θα πάρει το πλεονέκτημα και θα σουτάρει αλλά θα αστοχήσει. Ο Πάνος θα σουτάρει και θα μειώσει σε 4 – 2. Σώζων, είπαμε είσαι καλός αλλά δεν είσαι και ο Μπουφόν… Ασε τη γυμναστική Λαμπρούκου μπροστά από το τέρμα, μνήσθητί μου, Κύριε…

Εύη εναντίον Μελίνας. Η Μελίνα θα είναι αυτή που θα σουτάρει πρώτη στην εστία των Διασήμων. Θα το «ξαναφάει αμάσητο» το γκολάκι ο Σώζων και πλέον το σκορ θα γίνει 4 – 3. Οι Μαχητές ανακάμπτουν.

Τσίλης και Χάρης. Ο Χάρης θα σουτάρει με προσποίηση και θα ισοφαρίσει σε 4 -4 το ματς το οποίο πλέον γίνεται ντέρμπι.

Δαλάκα και Ροδάνθη.
Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ροδάνθη | 23/04/2018

Η Κατερίνα στο πλεονέκτημα θα βρει εμπόδιο τον Πάνο. Ακολουθεί η Ροδάνθη που θα αστοχήσει. Ξανά η Δαλάκα δεν θα μπορέσει να σκοράρει και τελικά η Ροδάνθη θα βάλει το γκολ και θα δώσει το προβάδισμα στους Μαχητές κάνοντας την έκπληξη.
Σώζων και Τσεπάνης. Ο Σώζων θα σουτάρει πρώτος και θα ισοφαρίσει σε 5 – 5 για τους Διάσημους. Το ματς συνεχίζεει να είναι ντέρμπι.
Τσίλης εναντίον Ηλία. Ο Ηλίας θα σουτάρει αλλά ο Σώζων α αποκρούσει. Ακολουθεί ο Τσίλης ο οποίος επίσης δεν θα τα καταφέρει. Ξανά ο Ηλίας με την μπάλα στα χέρια. Με προσποίηση θα βάλει το γκολ και το σκορ θα γίνει 6 – 5 για τους Μαχητές.

Ροδάνθη και Εύη. Η Ροδάνθη θα πάρει πλεονέκτημα αλλά δεν θα τα καταφέρει καθώς ο Σώζων θα αποκρούσει. Και ο Πάνος θα αποκρούσει το σουτ της Εύης στη συνέχεια. Ροδάνθη επιστρέφει για σουτ. Αστοχη όπως και η Εύη ξανά. Ροδάνθη δεν τα καταφέρνει και πάλι. Και πάλι η Εύη. Και πάλι αποκρούει ο Πάνος. Ξανά θα χάσει η Ροδάνθη και θα ξημερώσουμε όπως πάει… Εύη μπροστά στο τέρμα και τα ίδια. Ροδάνθη επιστρέφει και πάλι αλλά αποκρούει ο Σώζων. Εύη στα χέρια του Πάνου. Δε γίνεται αυτό, λέμε! Τις βγάζουν από το γήπεδο, δεν αντέχουν ούτε οι Ατζουνοπαραγωγοί και πάμε στο επόμενο.

Σώζων και Πάνος στον στίβο μάχης και ευτυχώς για εμάς ο Σώζων θα σκοράρει με τη μία και θα κάνει το 6 – 6.
Ακολουθούν Δαλάκα και Μελίνα. Στο πλεονέκτημα η Μελίνα η οποία θα σουτάρει πρώτη αλλά ο Σώζων θα αποκρούσει. Η Δαλάκα θα σουτάρει και θα σκοράρει και οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 7 – 6.

Μιχάλης και Κωνσταντίνος. Ο Μιχάλης θα είναι αυτός που θα σουτάρει πρώτος και θα σκοράρει κιόλας κάνοντας το 8 – 6 και αυξάνοντας τη διαφορά για τους Διάσημους.

Χάρης και Γιάννης με τον Τσίλη να αποτυγχάνει στο σουτ. Ο Χάρης από την πολλή προσποίηση κάνει την μπάλα να «το βάλει στα πόδια». Ο Πάνος θα αποκρούσει και πάλι το σουτ του Τσίλη και έτσι ο Χάρης θα σουτάρει και θα κάνει το 8 – 7 μειώνοντας για τους Μαχητές.
Σώζων και Πάνος. Ο Χάρος θα σουτάρει πρώτος αλλά θα αποκρούσει ο Πάνος. Θα αποκρούσει και ο Σώζων ο οποίος θα ξανασουτάρει και θα σκοράρει κάνοντας το 9 – 7 για τους Διάσημους.

Κατερίνα και Ροδάνθη. Εύκολα θα προηγηθεί η Δαλάκα. Σουτάρει, σκοράρει και παίρνει το παιχνίδι. Τέλος. Με σκορ 10 – 7 οι Διάσημοι θα φάνε ψαράκι.

Ακολουθούν οι γνωστές «αντρικές αγκαλιές» με τραγούδι – σύνθημα «Παντρεμένοι κι οι δυο, φύγε σε παρακαλώ». Ε, το έχετε παρακάνει.
Οι Διάσημοι θα ορμήσουν στο «εν σοφία ποιημένο έπαθλο» όπως θα πει στο comeback του ο Νάσος και θα αφήσουν μόνο τα ψαροκόκαλα στο τραπέζι. Εντωμεταξύ οι Μαχητές προσπαθούν να ανακάμψουν και να μπουν και πάλι στην τροχιά των επάθλων.

Η ώρα του παιδιού

Το Ρουκ Ζουκ του Αγίου Δομίνικου είναι εδώ και το παρουσιάζει ο Σάκης καθώς όπως φαίνεται ο Γιώργος ο Λιανός πήρε ρεπό για να γιορτάσει το παλικάρι. Χρόνια πολλά, Γιώργο!
Survivor | Πες το αλλιώς - Στέλιος - Σώζων | 23/04/2018
Survivor | Πες το αλλιώς - Μιχάλης - Γιάννης | 23/04/2018

Survivor | Πες το αλλιώς - Ηλίας - Ροδάνθη | 23/04/2018

Survivor | Πες το αλλιώς - Μελίνα - Ντάρια | 23/04/2018

Το έπαθλο απόψε είναι προφιτερόλ και θα δοθεί μάχη. Όμως για μία ακόμη φορά οι Διάσημοι θα νικήσουν και θα είναι αυτοί που θα απολαύσουν το γλυκάκι μετά το ψαράκι. Αυτοί τελικά πιο καλά τρώνε στον Αγιο Δομίνικο παρά στην Αθήνα.



Μέχρι κι εμείς που δε ζούμε σε παράγκα δεν τρώμε έτσι, Ατζουνοπαραγωγοί. Βουρ για το επόμενο, τηλεθεατάρες.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης