Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι πήγε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα επέλεξε να διασκεδάσει στο κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παρουσιαστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό τη στιγμή που έφταναν στο νυχτερινό μαγαζί αλλά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί, δείχνοντας να απολαμβάνουν το διάλειμμα που έκαναν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.