Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Μόργκαν, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν τον πρώτο τους παιδί, που όπως έχουν αποκαλύψει, είναι αγόρι. Έτσι, τα φετινά της γενέθλια είχαν ξεχωριστή σημασία για εκείνη, με την τούρτα της να έχει πάνω γραμμένη τη λέξη «μαμά».
Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή, κρατώντας την τούρτα γενεθλίων της και έχοντας στον πλευρό της τον σύζυγό της, ενώ δήλωσε ευγνώμων, αφού η πιο γλυκιά ευχή της έγινε πραγματικότητα.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Τα φετινά γενέθλια ήταν τα πιο ξεχωριστά της ζωής μου. Με την καρδιά πιο γεμάτη από ποτέ και με την πιο γλυκιά λέξη να στολίζει την τούρτα μου: Mom. Η πιο γλυκιά ευχή μου έγινε ήδη πραγματικότητα και σε λίγο θα την κρατάω αγκαλιά. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο… Μέχρι τότε, κάθε ευχή, κάθε βλέμμα αγάπης, κάθε χαμόγελο, το κρατάω βαθιά μέσα μου».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.