Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για την απόφασή του να μην προσκολλάται στα επιτεύγματα του παρελθόντος και να επικεντρώνεται στο μέλλον.
Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αστερόσκονη», όπου ανέφερε: «Με ενοχλεί το ότι έχουν γίνει τόσο βαρύγδουπα τα πάντα γύρω μας. Δηλαδή είναι όλα με φαμφάρα, να φανεί πως «έκανα αυτό». Ωραία, και γω θα μπορούσα να λέω ότι με διάλεξε η Τζένιφερ Λόπεζ να ανοίξω τη συναυλία της το 2008 και να το έχω σημαία. Ωραία, έγινε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7af2jqqj6rl)
Επίσης, πρόσθεσε: «Θα μπορούσα, επίσης, να έχω σημαία και να το λέω όπου πηγαίνω ότι ήμουν στους 25 πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη. Ήρθε το E Entertainment στην Ελλάδα για να μου πάρει συνέντευξη, και; So what; Το έκανα, το έζησα, είναι ωραίο… Βέβαια, από την άλλη, ο Ηλίας Ψινάκης μου λέει ότι στις εποχές μας που κινούνται πολύ γρήγορα τα πράγματα πρέπει να υπενθυμίζεις γιατί ο κόσμος ξεχνάει. Δηλαδή να υπενθυμίζεις ποιος είσαι και τι έχεις κάνει. Από την άλλη, να βγαίνω και να λέω κάθε φορά «έχω κάνει αυτό» και «έχω κάνει το άλλο»;».
«Δημιούργησε μέλλον, μην ασχολείσαι με το παρελθόν και το τι έχεις κάνει. Το έκανες, μπράβο σου», τόνισε καταλήγοντας ο Κώστας Μαρτάκης.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.