Ενώ τα διεθνή μέσα ασχολούνται με το αν ο αδερφός του χωρίζει τελικά με την Τζένιφερ Λόπεζ, ο Κέισι Άφλεκ βρίσκεται στη Μύκονο με τη σύντροφό του.
Ο αδερφός του Μπεν Άφλεκ εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του στο νησί των Ανέμων με την επίσης ηθοποιό, Κέιλι Κόουαν και ο φακός του Mykonos Live Tv τους εντόπισε σε επίσκεψή τους στον φάρο Αρμενιστή. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι κάζουαλ και δεν ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους τουρίστες στο σημείο.
Δείτε το βίντεο
Την ίδια ώρα, η Κόουαν έχει «πλημμυρίσει»το Instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί, το οποίο φαίνεται πως την έχει ενθουσιάσει. Η 26χρονη πόζαρε από τα σοκάκια του νησιού, φορώντας το μαγιό της και ανέβασε τα στιγμιότυπα στο προφίλ της.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.