Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν, ήταν κι εκείνο του «Chariots of Fire», που αφορά τους δρομείς που προπονούνται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 1924.
Η Ολυμπιακή φλόγα πρόκειται να περάσει από 400 πόλεις και δεκάδες τουριστικά αξιοθέατα, μέχρι να φτάσει στην ηπειρωτική Γαλλία. Θα περάσει επίσης, και από την Καραϊβική, τον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία