Ο Τάκης Γιαννούτσος κι ο Θοδωρής Βαμβακάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στηο «Πρωίαν σε είδον», με τον δεύτερο να αναφέρει πως στο παρελθόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε κάνει πολλές δηλώσεις στην εκπομπή τους, προκειμένου να τους «βοηθήσει».
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια, γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα, για εμάς», είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy3aw4rsm7cp)
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τότε, του απάντησε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ».
Ο Τάκης Γιαννούτσος επενέβη τότε, και είπε για τον παρουσιαστή: «Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας. Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας. Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα».
Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.