Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η υπόθεση του Μανώλη Δουρή με σόκαρε τόσο πολύ που δεν την έκανα σειρά»
«Προτιμώ ηθοποιούς που δεν το δείχνουν, αν θέλω να κάνω έναν σατανά, θα βάλω έναν άγγελο να το κάνει» δήλωσε
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι σήμερα, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τις σειρές που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», δήλωσε αρχικά, πως ο αγαπημένος του είναι ο Χίτσκοκ, από τον οποίο κι έχει εμπνευστεί.
«Ανέκαθεν ο αγαπημένος μου ήταν ο Χίτσκοκ. Ασχολούμαι από το 1992 με αυτό, οπότε με έχουν συνδέσει με εγκλήματα. Κι εγώ όποτε ακούω για ένα έγκλημα, ψάχνω να δω τι έγινε» εξηγεί.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgqkinzxtkp)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις υποθέσεις που τον συγκλόνισαν. «Η υπόθεση του Μανώλη Δουρή με σόκαρε τόσο πολύ, που δεν την έκανα σειρά. Δεν μπορώ. Με τα μικρά παιδιά κάτι με πιάνει και δεν μπορώ. Ο ρόλος του δολοφόνου ταίριαζε "γάντι" στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εγώ προτιμώ ηθοποιούς που δεν το δείχνουν. Αν θέλω να κάνω έναν σατανά, θα βάλω έναν άγγελο να το κάνει» αποκαλύπτει.
Όσο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δήλωσε: «Φυσικά και υπάρχει το τέλειο έγκλημα, υπάρχουν τόσα που δεν έχουν λυθεί. Την ημέρα που μου τηλεφώνησε η κόρη μου και μου είπε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διαβάζω ότι βρέθηκε πνιγμένο το σκυλάκι και λέω "αυτός το έκανε, είναι έγκλημα μίσους, δεν μπορεί να μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι και να σκότωσαν και το κουτάβι". Ο δολοφόνος δεν γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Όταν γυρίζει όμως, υπάρχουν δύο λόγοι. Ή θέλει να καμαρώσει το έργο του ή θέλει να συλληφθεί».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.