Διαφορετικά καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, από το πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
Ο ηθοποιός είχε μαζί του στην έναρξη της σημερινή εκπομπής, την έξι μηνών κόρη του.
Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα εισέβαλε στο πλατό αγκαλιά με την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά, ενώ από πίσω της ακολούθησαν οι συνεργάτες της.
Κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με τους συνεργάτες της, χορεύοντας ένα τραγούδι.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoe78manet5)
«Η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με το μωρό στην αγκαλιά της και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό», απευθυνόμενη στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.
«Εκτός να θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν» συνέχισε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε την κόρη του στη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.