Στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη γνωριμία της και τον γάμο με τον Δημήτρη Μάζη.
Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της έγινε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη.
«Ήταν προξενιό μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και ήθελε στο διάστημα εκείνο να μας συστήσει και να μας φέρει κοντά αλλά εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενίτης ο σωστός, ο οποίος περίμενε μέχρι και έναν χρόνο μετά», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cskfwzk1ojf5)
Για την πρώτη γνωριμία με τον Δημήτρη Μάζη: «Μας σύστησε με τον Δημήτρη, αλλά δεν έπεσε και από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση, δεν μείναμε ποτέ χώρια. Κάθε μέρα μέναμε μαζί, αν και αυτός ήταν στα νότια κι εγώ στο κέντρο της Αθήνας. Πηγαινοέρχονταν αλλά ήταν πάντα εκεί. Μέχρι και μείναμε μαζί και παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.