Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε το μοντέλο - «Η ζωή μου τώρα αρχίζει»

Τζούλια Αλεξανδράτου: Γέννησε το μοντέλο - «Η ζωή μου τώρα αρχίζει»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το μαιευτήριο 

tzoulia-alexandratou
Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Το πρώην μοντέλο έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της αποκάλυψε μάλιστα, και το όνομα που θα δώσει στο μωρό και θα είναι «Πάρις».

«Το μωρό μου, η Πάρις γεννήθηκε. Σε αγαπάμε, περισσότερο από όσο μπορώ να πω με λέξεις. Καλώς ήρθες! 9 μήνες, πέθανα. Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής σου. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι απίστευτα ευγνώμων, τυχερή κι ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Τα πάντα μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τη φωτογραφία:


Προς το παρόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η τελευταία σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο πριν μερικά χρόνια, όπου και παράτησε τη ζωή της στην Ελλάδα φεύγοντας για ένα καλύτερο μέλλον στην Αυστρία.

Το μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό τους και σε μία παλαιότερη συνέντευξη, είχε αναφέρει τα εξής:

«Με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Εδώ και δυο ημέρες μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

Ωστόσο σε μία δημοσίευσή της πριν λίγο καιρό, το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Κλείσιμο
τζουλια

Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κρις Σταμούλης ξανά στον τάκο του Survivor All Star και ο «ηγέτης» που... κρύβεται - Δείτε βίντεο

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία κατακτώντας το 32ο της μουσικό βραβείο

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ: Πάνω από 500 οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία - Είχε διάρκεια 1 λεπτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης