Τζένιφερ Λόπεζ: Το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Δείτε φωτογραφίες

Τζένιφερ Λόπεζ: Το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Δείτε φωτογραφίες

Το «Shotgun Wedding» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου στο Αmazon Prime Video

lopez-dress-arthrou
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding» στο «TCL Chinese Theatre».

Οι μοναδικές καμπύλες και το αψεγάδιαστο σώμα της, έμειναν εκτεθειμένα στη θέα των θαυμαστών της, καθώς επέλεξε να φορέσει μία διάφανη μάξι δημιουργία του οίκου Valentino με κρύσταλλα και έναν έντονο κίτρινο φιόγκο στη μέση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα κίτρινο βελούδινο τσαντάκι.
SPL5515903_034

Ο συμπρωταγωνιστής της Λόπεζ, Τζος Ντουχάμελ, είχε δηλώσει στο «People» για τη συνεργασία με τη Λόπεζ και τα γυρίσματα ότι: «Πέρασα μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές κάνοντας αυτή την ταινία», ενώ χαρακτήρισε το σημείο που έγιναν τα γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία «Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο».

SPL5515903_038


Σε παραγωγή της ίδιας και του Χολιγουντιανού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς, η νέα της ταινία είναι μια ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι με τις οικογένειές τους σε ένα εξωτικό προορισμό για τον επικείμενο γάμο τους. Ωστόσο, ο γάμος παίρνει… δραματική τροπή όταν όλοι οι καλεσμένοι πέφτουν θύματα μιας παράξενης ομηρείας.

Κλείσιμο
SPL5515903_031

Η σύνοψη 
Η Ντάρσι και ο Τομ συγκεντρώνουν τις αξιαγάπητες αλλά πολύ παρεμβατικές οικογένειες του σε ένα απόλυτα εξωτικό προορισμό για τον γάμο τους. Μόνο που η σχέση των μελλόνυμφων γεμίζει σύννεφα και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ξαφνικά γίνονται όλοι θύματα μιας παράξενης ομηρείας. Η φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος αποκτά μια τελείως διαφορετική ερμηνεία καθώς η Ντάρσι και ο Τομ παλεύουν να σώσουν τους αγαπημένους τους, εκτός κι’ αν προλάβουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο πρώτα.

Δείτε το τρέιλερ 

Shotgun Wedding - Official Trailer | Prime Video

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέισον Μουρ, ενώ το σενάριο ο Μαρκ Χάμερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζος Ντουαμέλ, Σόνια Μπράγκα, Τζένιφερ Κούλιτζ, Λένι Κράβιτζ

Το «Shotgun Wedding» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου στο Αmazon Prime Video.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη με τη μέθοδο του... ριφιφί σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Φυλάκιση 20 μηνών με αναστολή σε 88χρονο οδηγό που παρέσυρε ζευγάρι στον Βόλο

Το viral βίντεο της Σακίρα που επικρίνει τη μητέρα του Πικέ: «Δεν ακολουθώ ξανά τη συμβουλή σου!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης