Δημήτρης Μακαλιάς: «Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και τον ερχομό της κόρης του που έχει ταράξει κάπως τις ισορροπίες στο σπίτι 

dimitris_makalias
Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του. Ο ηθοποιός και η Αντιγόνη Ψυχράμη υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους πριν από περίπου έναν μήνα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως αυτή τη φορά αντιμετώπισαν μεγαλύτερες δυσκολίες στην εγκυμοσύνη από ότι στην πρώτη.

«Αυτή η εγκυμοσύνη και η γέννα ήταν λίγο πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Είναι πιο δύσκολο να βρεις μια ισορροπία», είπε αρχικά. «Ο γιος μας κράτησε από την αρχή απόσταση από τη μπέμπα και τώρα, την προσέχει και κυρίως, συνωμοτεί εναντίον μας», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpd8f0k00yop)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, θεωρεί ότι για να καταφέρουν να φέρουν την ισορροπία στο σπίτι τους μετά την αλλαγή αυτή, θα πρέπει να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό.

«Νιώθουμε ότι σαν γονείς πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά μας. Επομένως, υπάρχουν πολλά αχαρτογράφητα νερά που δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ειδικά, όταν έρχεται μια τόσο έντονη αλλαγή στο σπίτι. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να ρωτήσουμε έναν ειδικό για να είμαστε όσο πιο συνεπείς γίνεται και να βοηθήσουμε τα παιδιά μας», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο επαγγελματικό κομμάτι και δήλωσε πως δεν είναι από αυτούς που περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει για να του προτείνουν μια δουλειά. «Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά κι έχω πάρει πολλές δουλειές έτσι», παραδέχτηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης