Δημήτρης Μακαλιάς για τη γέννηση της κόρης του: «Πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις»

Δημήτρης Μακαλιάς για τη γέννηση της κόρης του: «Πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις»

 «Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω» πρόσθεσε ο ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

makalias-kori
Ο Δημήτρης Μακαλιάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ηθοποιός ο οποίος γίνεται μπαμπάς για δεύτερη φορά, δημοσίευσε δύο τρυφερές εικόνες στο Instagram, όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το κορίτσι του. 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς με συγκινητικά λόγια σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις... 41 χρόνια μετά επιστρέφω στο νοσοκομείο που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα! Το μαιευτήριο αυτό είναι η απόλυτη εμπειρία».  

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ηθοποιού, ο οποίος συμμετέχει και στην πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», έσπευσαν να του ευχηθούν με τις πιο γλυκιές ευχές, για αυτή τη μοναδική στιγμή.

Δείτε τη δημοσίευση 
Makalias
Κλείσιμο
Οι πρώτες δημοσιεύσεις της Αντιγόνης Ψυχράμη
Η Αντιγόνη Ψυχράμη με μία σειρά τριών φωτογραφιών πόζαρε με την κόρη της και μοιράστηκε την ευτυχισμένη στιγμή στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εςύ και θα δεις,τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω» με τους ακόλουθούς της να σπεύδουν να αφήσουν στα σχόλια, τρυφερές  ευχές. 

Δείτε τη δημοσίευση 
Psixramh__2_
Psixramh__1_
Η είδηση της γέννας έγινε γνωστή, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Οι συνεργάτες του ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έναρξη για την εκπομπή
, προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι για το χαρμόσυνο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, κρατούσαν ροζ χαρτόνια, τα οποία έγραφαν πάνω: «Δημήτρη και Αντιγόνη, να σας ζήσει η μικρή. Να είναι γερή και τυχερή. Με πολλή αγάπη».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι, αλλά είναι υπέροχα. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Είχαμε κι εμείς αγωνία Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Η μικρή μοιάζει πολύ στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε ξανά τον Χάρη. Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Το λιγότερο που μας απασχολεί είναι σε ποιον μοιάζει» δήλωσε

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cojiqdczjrnd)

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ήδη ένα παιδί, τον Χάρη. Γεννήθηκε το 2017, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα «Προσφυγικά» της λεωφόρου Αλεξάνδρας με 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικούς

Πυροβολισμοί σε Walmart της Βιρτζίνια: Έως και 10 οι νεκροί - «Διευθυντής πυροβολούσε υπαλλήλους»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν παίρνει αποζημίωση από τη Γιουνάιτεντ, χάνει 15,5 εκατ. λίρες ο Πορτογάλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης