Γιώργος Καπουτζίδης: «Τον δυναμισμό μου τον βγάζω, με το συναίσθημα δυσκολεύομαι»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τον δυναμισμό μου τον βγάζω, με το συναίσθημα δυσκολεύομαι»

«Ευτυχώς, όμως, γράφω και εκεί βγαίνει αβίαστο» ανέφερε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Kapoutzidhs
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε στην υπεράσπιση της διαφορετικότητας και στον δυναμισμό του συναισθήματος. Με αφορμή το νέο του θεατρικό έργο που παρουσιάζεται στο θέατρο Ήβη, ο ηθοποιός και σεναριογράφος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Κάνοντας λόγο για τη διαφορετικότητα, οποιασδήποτε μορφής, και σχολιάζοντας αν θα έρθει η στιγμή κατά την οποία οι άνθρωποι δεν θα χρειάζονται υπεράσπιση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ξεκαθάρισε: «Το πιστεύω. Δεν ξέρω μετά από πόσα χρόνια θα γίνει, αλλά νιώθω πως η κατεύθυνση μας είναι αυτή για ανθρώπους που για χρόνια και για χίλιους δυο λόγους δεν θεωρούνταν "κατάλληλοι" από την κοινωνία, είτε λόγω κινητικών ή νοητικών δυσκολιών είτε λόγω σεξουαλικότητας ή χρώμα δέρματος. Λες και είχε αποφασιστεί ότι υπάρχουν μόνο δύο – τρία σχέδια που είναι αποδεκτά, ενώ στην ουσία είμαστε 8 δισεκατομμύρια σχέδια γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί. Οι άνθρωποι πλέον μιλούν, διεκδικούν και αγωνίζονται για να ανατρέψουν την εις βάρος τους αδικία και τις διακρίσεις που βίωναν και βιώνουν. Για καλό γίνεται αυτό, για να γίνει ο κόσμος πιο σωστός, δίκαιος και αλληλέγγυος. Για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα, να αγαπηθούμε και να είμαστε όλοι αυτοί που θέλουμε να είμαστε».


Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ερώτηση για το αν αισθάνεται πλήρης, απάντησε: «Πλήρης δεν ξέρω αν είμαι. Καλά είμαι, με τις απώλειες μου, τις δυσκολίες μου, το νησί μου, τη θάλασσα μου, ένα περιβάλλον με ωραίους και αστείους ανθρώπους χωρίς τοξικότητες».

Μιλώντας για τα τελευταία χρόνια και τη δράση του στο κομμάτι της διαφορετικότητας ανέφερε: «Το ευρύ κοινό με έμαθε από τα γραπτά μου. Πολύ αργότερα έκανα κάτι πιο εξωστρεφές. Μπορεί να έχω δυναμική παρουσία και λόγο, όμως άλλο ο δυναμισμός και άλλο το συναίσθημα. Τον δυναμισμό μου τον βγάζω, με το συναίσθημα δυσκολεύομαι. Ευτυχώς, όμως, γράφω κι εκεί βγαίνει αβίαστο».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα

Πώς σχολίασαν τα social media το στριπτίζ του Γρηγοριάδη εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ασέλγεια από άνδρα που υποδύθηκε τον αστυνομικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης