Μάικ Τάισον: Το πάθος για τα… περιστέρια, τα όργια και η περιουσία των 500 εκατ. που έκανε φτερά

Μάικ Τάισον: Το πάθος για τα… περιστέρια, τα όργια και η περιουσία των 500 εκατ. που έκανε φτερά

Η πολυκύμαντη ζωή του πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών που χαρακτηρίστηκε «ο πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη»

tyson
Στο ρινγκ ο Μάικ Τάισον υπήρξε ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος με ρεκόρ καριέρας 50-6 με 44 νοκ άουτ. Μάλιστα κατάφερε να γίνει ο νεότερος σε ηλικία πρωταθλητής στην ιστορία της κατηγορίας «βαρέων βαρών» της πυγμαχίας. Ωστόσο παρά την επιτυχία του στο άθλημα, ο ίδιος με την προσωπική του ζωή τραβούσε διαρκώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με το όνομά του να δεσπόζει συχνά σε τίτλους και με την εικόνα του να κοσμεί τα εξώφυλλα.

Η σχέση με τη μητέρα του
Γεννημένος τον Ιούνιο του 1966, ο 56χρονος Τάισον πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, μιας και ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια, όταν ήταν μόλις δύο ετών. Η οικογένειά του μετακόμισε σε μία κακόφημη γειτονιά του Μπρούκλιν, ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει αναφερθεί ότι πριν κλείσει 13 του έτη, είχε συλληφθεί ήδη πάνω από 30 φορές. «Δεν είδα τη μητέρα μου χαρούμενη και περήφανη για εμένα, με ήξερε μόνο ως ένα άγριο παιδί που τρέχει στους δρόμους, γυρνώντας σπίτι με καινούργια ρούχα που ήξερε ότι δεν πλήρωνα».

Σε ηλικία 16 ετών η μητέρα του πέθανε από καρκίνο και αναγκάστηκε να τα βγάλει πέρα μόνος του, ενώ σχετικά πρόσφατα σχολίασε: «Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν ήταν ότι πέθανε η μητέρα μου. Πάντα με φρόντιζε όταν ήμουν μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μάθω να πολεμάω αν δεν πέθαινε… Ήταν ωραία, αλλά και λίγο επιθετική. Ποτέ δεν είχε κοινωνική ζωή ή δούλεψε σκληρά. Έπινε πολύ και είχε πολλούς άντρες. Μερικές φορές ερχόταν ένας φίλος, θα μεθούσαν και εγώ τους έκοβα τις τσέπες και τους έκλεβα τα λεφτά».

Η μητέρα του, όπως αργότερα έγινε γνωστό, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πορνεία και ο βιολογικός πατέρας του Μάικ, Πέρσελ Τάισον, ήταν ο μαστροπός της. 

«Ο πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη»
Μετά τον θάνατο της μητέρας του ο πυγμάχος Κους Ντ'αμάτο έγινε ο νόμιμος κηδεμόνας του βάζοντάς τον στο ρινγκ, ενώ έχει αναφερθεί ότι ήταν το μόνο άτομο που θα μπορούσε να προκαλέσει φόβο στον πυγμάχο. Ο Ντ'αμάτο ήταν ερασιτέχνης πυγμάχος, αλλά η καριέρα του διακόπηκε από έναν τραυματισμό και έτσι έγινε προπονητής, ανοίγοντας το πρώτο του γυμναστήριο σε ηλικία 22 ετών.
Κλείσιμο
Εκπαίδευε πρωταθλητές, όταν μια μέρα έλαβε τηλέφωνο από τον Μπόμπι Στιούαρτ, έναν σύμβουλο που εργαζόταν στο κέντρο κράτησης ανηλίκων, όπου βρισκόταν ο Μάικ Τάισον. Μόλις ο Ντ’ Αμάτο γνώρισε τον νεαρό τότε Τάισον είπε: «Αν αποκλείσουμε τους εξωτερικούς περισπασμούς, αυτός είναι ο νέος πρωταθλητής βαρέων βαρών του κόσμου και πιθανώς του σύμπαντος».

Ενώ η επιτυχία του άγγιζε την κορυφή, σύντομα όλα επισκιάστηκαν και ο Τύπος τον χαρακτήριζε σαν τον «πιο κακό άνθρωπο στον πλανήτη». Μεταξύ άλλων αγόρασε για κατοικίδιο μία τίγρη, δάγκωσε το αυτί του αντιπάλου του και πλήρωνε για άγρια ​​όργια, κερδίζοντας μια φήμη που θα έπρεπε να κουβαλά για μια ζωή.
Οι μάχες για τα… περιστέρια
Μιλώντας στο podcast του «The Pivot», ο Τάισον αποκάλυψε τις πρώτες εμπειρίες του από καβγάδες του και ανέφερε πως ο θάνατος ενός περιστεριού, που διατηρούσε για κατοικίδιο, ήταν αυτός που τον μύησε στην πυγμαχία.

«Ήμουν μικρός και άρχισα να τσακώνομαι με έναν τύπο που σκότωσε το περιστέρι μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου μάχη. Μετά γνώρισα τον προπονητή και κηδεμόνα μου και ήθελα να συντρίψω τον κόσμο στα πόδια μου».

Η αγάπη του για τα περιστέρια είναι γνωστή και συνήθιζε να κρατάει τα πουλιά ως κατοικίδια, από όταν ήταν μικρός. Μάλιστα παράτησε μία από τις πρώην κοπέλες του, όταν εκείνη σκότωσε και μαγείρεψε ένα από αυτά! Ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας χτύπησε ακόμη έναν άνθρωπο με έναν κάδο, αφού πέταξε ένα κλουβί που περιείχε τις ακαθαρσίες του αγαπημένου του περιστεριού, του Τζούλιους, μετά τον θάνατό του.

«Ένα πρωί ξύπνησα και ανακάλυψα ότι το αγαπημένο μου περιστέρι, ο Τζούλιους, είχε πεθάνει. Ήμουν συντετριμμένος και θα κρατούσα το κλουβί του, για να τον τιμήσω. Άφησα το κλουβί, πήγα να πάρω κάτι και επέστρεψα για να δω τον υγειονομικό να πετάει το κλουβί. Του όρμησα και γέμισε αίματα. Ήταν κρύος και έκανε σπασμούς στο πάτωμα» είπε στο WBC.
Η καταδίκη για βιασμό, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Το 1992 ο Μάικ Τάισον καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας 18χρονης φίλης του σε έξι χρόνια φυλάκιση με τέσσερα χρόνια αναστολή. Αποφυλακίστηκε το 1995 και επέστρεψε στην πυγμαχία αργότερα την ίδια χρονιά και πάλεψε με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Τζορτζ Φόρμαν και Εβάντερ Χόλιφιλντ.

Ο αγώνας του με τον Χόλιφιλντ ήταν αυτός που έμεινε στην ιστορία και ονομάστηκε ως «The Sound and the Fury», ενώ αργότερα έγινε γνωστός ως «The Bite Fight», καθώς ο Τάισον στον 3ο γύρο δάγκωσε μέρος του αυτιού του αντιπάλου του και αποκλείστηκε από τον αγώνα.

Μιλώντας πρόσφατα για αυτό το τρομερό σκηνικό ο Τάισον σχολίασε και τη γεύση που είχε το αυτί του Χόλιφιλντ. Ο Αμερικανός πυγμάχος μίλησε στο podcast του Άλεξ Τζόουνς και σημείωσε: «Το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ έχει γεύση γαϊδάρου. Τα Mike Bites (ζελεδάκια στο σχήμα του κομμένου αυτιού που πουλάει ο Τάισον) έχουν καλύτερη γεύση από το αυτί του».
Tyson vs. Holyfield "Bite fight"
Φιλοξενούμενος στο podcast «Hotboxin» ο θρύλος της πυγμαχίας δεν δίστασε να ομολογήσει ότι έχει εξαπατήσει ντόπινγκ κοντρόλ, καταφεύγοντας στη χρήση πρόσθετου… μέλους.
Αναφερόμενος σε αγώνα πριν τον οποίο είχε κάνει χρήση κάνναβης και κοκαΐνης, αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να μπορέσει να ξεφύγει «Έβαλα τα ούρα της κόρης μου μέσα. Αρχικά ήταν να βάλω της γυναίκας μου, αλλά μου είπε "μωρό μου, κοίτα μην βγει ότι είσαι έγκυος". Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω του παιδιού. Φοβήθηκα μη δείξει εγκυμοσύνη…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Boosie Badazz | Hotboxin with Mike Tyson
Στα τέλη του 2006 συνελήφθη στην Αριζόνα για ναρκωτικά και το 2007 δήλωσε ένοχος για κατοχή κοκαΐνης, όπου και καταδικάστηκε σε 24 ώρες φυλάκισης, 360 ώρες κοινωφελούς υπηρεσίας και 3 χρόνια υπό επιτήρηση.

Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε κάποιους κινηματογραφικούς ρόλους σε ταινίες όπως το Hangover, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών με αποτέλεσμα να μη θυμάται καν ότι έπαιζε.
The Hangover Mike Tyson Scenes
Ο εθισμός στο σεξ
Ο θρύλος της πυγμαχίας είχε τόση αδρεναλίνη πριν τους αγώνες, που αν δεν έκανε σεξ όπως έλεγε, θα μπορούσε να σκοτώσει τους αντιπάλους του στο ρινγκ.

«Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Μάικ ήταν ότι έπρεπε να κάνει σεξ στα αποδυτήρια πριν από τους αγώνες. Ήταν σαν να έλεγε "αν δεν... αποφορτιστώ, θα σκοτώσω αυτόν τον τύπο αμέσως". Ο Μάικ έπρεπε να χαλαρώσει και να αποσυμπιέσει κάπως τη δύναμή του. Έτσι είχα κορίτσια κρυμμένα σε μπάνια και αποδυτήρια» είχε αναφέρει ο σοφέρ του, Ρούντι Γκονζάλες.

Ο Μάικ Τάισον καπνίζει δηλητήριο φρύνων έως και 3 φορές την ημέρα
Ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας Mάικ Τάισον λέει ότι καπνίζει το δηλητήριο του φρύνου έως και τρεις φορές την ημέρα για την ισχυρή ψυχεδελική του δράση και ισχυρίζεται ότι τον έχει κάνει πιο δημιουργικό και συγκεντρωμένο και με τη χρήση αυτή, είναι σε θέση να οραματιστεί μια ζωή πέρα ​​από τον θάνατο.

Το δηλητήριο φρύνων είναι βαρύ παραισθησιογόνο και η κατοχή του είναι παρόνομη στις ΗΠΑ. Οι τοξικές εκκρίσεις του φρύνου της ερήμου Σονοράν, που απωθούν τα αρπακτικά ζώα, μετατρέπονται σε μια ξηρή πάστα που καπνίζεται και οδηγεί γρήγορα σε πολύ έντονη επήρεια, σύμφωνα με το Κέντρο Εθισμού. Μάλιστα, η χρήση μπορεί να καταστήσει σωματικά ανήμπορο έναν άνθρωπο για περίπου μισή ώρα.
Ο Tάισον είπε ότι ανακάλυψε το ναρκωτικό πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν 100 κιλά υπέρβαρος και έκανε κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών. Το δοκίμασε με τη συμβουλή ενός φίλου και θεωρεί ότι τον βοήθησε να αδυνατίσει, να συνεχίσει την πυγμαχία και να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Το έχει πάρει δεκάδες φορές, κατά καιρούς κάνοντας χρήση τρεις φορές την ημέρα.

«Το έκανα επειδή τόλμησα», θυμάται ο Tάισον. «Έπαιρνα βαριά ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη, οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Σε στέλνει σε μια άλλη διάσταση. Πριν καπνίσω τον φρύνο, ήμουν χάλια. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισα ήταν ο εαυτός μου. Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τα άτομα με μεγάλο εγώ συχνά έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Χρησιμοποιούμε τον εγωισμό μας για να το κρύψουμε. Ο φρύνος απογυμνώνει το εγώ».

Ο πυγμάχος έχει τώρα φρύνους της ερήμου Sonoran στο ράντσο του στο Desert Hot Springs της Καλιφόρνια.

«Η χρήση του δηλητηρίου του φρύνου είναι να φτάσεις τις υψηλότερες δυνατότητές σου», είπε στην Post. «Βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Είμαστε όλοι ίδιοι. Όλα είναι αγάπη».
Ο θάνατος της κόρης του
Το 2009 ο κόσμος του Μάικ Τάισον γκρεμίστηκε ολοκληρωτικά όταν η 4χρονη κόρη του, Έξοντους, άφησε την τελευταία της πνοή σε ένα φρικτό ατύχημα σε ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής, στο σπίτι της οικογένειας Τάισον στο Φοίνιξ της Αριζόνας.

Το κορίτσι βρέθηκε αναίσθητο από τον μεγαλύτερο αδερφό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς φάνηκε ότι είχε στραγγαλιστεί από ένα σχοινί συνδεδεμένο στο μηχάνημα.

Ο λοχίας Άντι Χιλ από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ είπε τότε: «Είτε γλίστρησε είτε έβαλε το κεφάλι της μέσα στο κορδόνι, το οποίο λειτούργησε ως θηλιά και προφανώς δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί».

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγική απώλεια της αγαπημένης μας Έξοντους. Σας παρακαλούμε τώρα να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και την ανάγκη μας, αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, να θρηνήσουμε» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μάικ Τάισον.

Η περιουσία που βρίσκεται… υπό εξαφάνιση και τα αρρωστημένα όργια
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Μάικ Τάισον δημιούργησε μία περιουσία που άγγιζε σχεδόν τα 500 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι κατάφερε να τα ξοδέψει όλα μέσα σε μόλις 15 χρόνια.

Όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του αγόραζε συνεχώς αυτοκίνητα, ξοδεύοντας 3,7 εκατομμύρια σε Rolls Royce, Cadillac και Ferrari. Η συνεχής χρήση κοκαΐνης, τα ξενύχτια, η εγκατάλειψη της προπόνησης σιγά-σιγά, τα 410.000 δολάρια για ένα πάρτι της συζύγου του και οι αλόγιστες σπατάλες, οδηγούσαν σταδιακά τον Τάισον προς το τέλος του μύθου του. Το 2003 ανακοίνωσε ότι όχι απλά έχει χάσει όλη την περιουσία του, αλλά έχει και χρέη που δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

Σε μια συνέντευξή του το 2016 ο Iron Mike είχε μιλήσει για την καταναλωτική του μανία, αφότου αποφυλακίστηκε το 1995. «Απλά έτσι ζούσα τότε, δεν μπορώ να το εξηγήσω» ανέφερε για τα εκατομμύρια που ξόδευε σε πολυτελή οχήματα.
«Δεν έμαθα ποτέ να κάνω αποταμίευση. Ήμουν ένα μικρό παιδί που διασκέδαζε. Ξεκίνησα ως ένα φτωχό παιδί που δεν είχα τίποτα. Μετά θύμωσα, πήγα φυλακή, όλα αυτά είμαι εγώ».

Μεταξύ άλλων ο Τάισον είχε σχολιάσει ότι μέρος της περιουσίας του διοχετευόταν σε άγρια όργια σε σουίτες VIP ξενοδοχείων: «Στο Λας Βέγκας είχα σουίτα με προνόμια VIP και το ίδιο σε κάποια νάιτ κλαμπ. Όταν ήμουν νέος, ήμουν ένα ασταμάτητο κτήνος. Όταν έδινα χρήματα σε πόρνες νόμιζα ότι γα#$$#%σα τους πάντες. Τις μητέρες τους, τις αδερφές τους, τις ξαδέρφες τους. Κάποια φορά το είχα κάνει κιόλας… Έστηνα απίστευτα όργια με ολόκληρες οικογένειες. Ήμουν τρελαμένος».
Ο πυγμάχος όπως έχει παραδεχτεί είχε ηθικά προβλήματα κατά το παρελθόν, τα οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται να ξεπεράσει, αφού ξόδεψε και το τελευταίο ένα εκατομμύριο στην αποτοξίνωσή του. «Ξόδεψα τα τελευταία χρήματα στον αγώνα για αποτοξίνωση, κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια. Μου είχαν μείνει και δύο εκατομμύρια, από το σπίτι που πούλησα στο Φοίνιξ. Το σπίτι ήταν δύσκολο να πουληθεί, αλλά κάποιος το αγάπησε και μου έδωσε τα λεφτά. Ήταν έργο Θεού».

Ο διεθνούς φήμης πυγμάχος παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι δανείστηκε χρήματα από έναν άνδρα στην Κίνα για να αγοράσει μια έπαυλη, αφού έφυγε από το σπίτι του στο Λας Βέγκας και σχολίασε ότι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει, είναι να περάσει την περιουσία του στα παιδιά του. «Να προσεύχονται περισσότερο και να δουλεύουν περισσότερο» είπε ο Τάισον όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να μεταδώσει στα παιδιά του. «Να είναι οι πιο σκληροί εργαζόμενοι και να πιστεύουν στον εαυτό τους. Δεν θα βοηθήσω τα παιδιά μου αν τους δώσω χρήματα, μόνο κακό θα τους κάνω».
TysonFamily

Οι γάμοι που έληξαν άδοξα και η γυναίκα της ζωής του
Το 1988 παντρεύτηκε την ηθοποιό Ρόμπιν Γκίβενς, αλλά μόλις ένα χρόνο μετά τον γάμο τους η σχέση του ζευγαριού κατέρρευσε. Υπήρχαν φήμες για βία και ενδοοικογενειακή κακοποίηση και σε μια συνέντευξη-βόμβα, με τον σύζυγό της να κάθεται δίπλα της, η Γκίβενς περιέγραψε τη ζωή με τον πυγμάχο ως «βασανιστήρια, σκέτη κόλαση, χειρότερη από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ».

Robin Givens Barbara Walters Interview Clip

Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την παιδίατρο Μόνικα Τάρνερ με την οποία παντρεύτηκαν το 1997 και ο γάμος τερματίστηκε το 2003, όταν εκείνη έγραψε στην αίτηση διαζυγίου πως την απατούσε. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αμίρ και τη Ρέινα. Ο Τάισον σε μια απονεννοημένη προσπάθεια να μην τον εγκαταλείψει, της είπε πως έχει AIDS. «Μάλλον δεν βοήθησε πολύ την κατάσταση» σχολίασε αργότερα.

Στις 6 Ιουνίου του 2009, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της κόρης του, Έξοντους (από εξωσυζυγική σχέση), παντρεύτηκε για τρίτη φορά, τη Λακίχα Σπίτσερ, την οποία γνώριζε από παιδί. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μίλαν και τον Μορόκου. Η Σπίτσερ είχε πλήρη επίγνωση του πού έμπλεκε, καθώς ήταν μια από την ουρά των γυναικών που στήνονταν για να τον επισκεφτούν, στα έξι χρόνια που πέρασε στη φυλακή, ως ένοχος για βιασμό.

Μέσα στη φυλακή ασπάστηκε το Ισλάμ, έγινε Μουσουλμάνος και άρχισε να διαβάζει το Κοράνι. Είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και με μια γυναίκα που εργαζόταν ως σύμβουλος για ναρκομανείς. Ξεκίνησε, όταν της έδωσε 10.000 δολάρια, για να φτιάξει τη στέγη του σπιτιού της. «Κάναμε τόσο σεξ που ήμουν κουρασμένος για να πάω στο γυμναστήριο» είχε εξηγήσει. Παράλληλα και άλλες κοπέλες περίμεναν επί ώρες για να τον συναντήσουν, ώσπου τον αντιλήφθηκαν οι φύλακες και απαγόρευσαν τις επισκέψεις.

Ο Μάικ Τάισον γνώριζε την Σπίστερ από 16 ετών «αλλά η μητέρα της δεν με άφηνε να την πλησιάσω». Στα 19 έδωσαν το πρώτο τους φιλί και είχαν επαφές για μια δεκαετία. Το 2002 προσπάθησαν να μείνουν μαζί, μετά την ήττα του από τον Λίουις, αλλά ήταν καταστροφή. Έμειναν φίλοι έως το 2004, εξαφανίστηκαν για όσο καιρό ήταν στο κέντρο αποκατάστασης και μετά, με πρωτοβουλία του Τάισον, βρέθηκαν ξανά. Έγινε η σύντροφος του, το στήριγμα του και πλέον όλα περνούν από τα χέρια της και ήταν εκείνη τον έπεισε να πάει για απεξάρτηση. 

TysonWife
Ο πυγμάχος έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά, την Μάικι Τάισον και τον Μιγκέλ, από δύο διαφορετικές ακόμα γυναίκες.

Η νέα τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του
Μια νέα τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Μάικ Τάισον έρχεται στο Hulu, με τίτλο «Mike» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Τρεβάντε Ρόουντς και θα περιγράψει λεπτομερώς «τα ταραχώδη σκαμπανεβάσματα της καριέρας και της προσωπικής ζωής του Τάισον στην πυγμαχία».

Η σειρά προκάλεσε την οργή του πυγμάχου από τότε που ανακοινώθηκε. Σε μια δήλωση στο Entertainment Tonight, ο Τάισον κατηγόρησε το Hulu, επειδή χρησιμοποίησε τη ζωή του για να κερδίσει χρήματα, χωρίς την έγκρισή του. Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής:

«Η επιλογή των πνευματικών δικαιωμάτων για τη ζωή μου, έληξε πριν από χρόνια. Στα μάτια τους είμαι ακόμα ένα προϊόν δημοπρασίας, έτοιμο να πουληθεί για το κέρδος τους, χωρίς καμία σημασία για την αξία μου ή την οικογένειά μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Λένε ότι αυτή η ιστορία είναι μια εξερεύνηση ενός μαύρου. Μοιάζει περισσότερο με εκμετάλλευση ενός μαύρου. Το Hulu πιστεύει ότι τα ίχνη τους καλύπτονται από την πρόσληψη μαύρων αμνών θυσίας, για να παίξουν τον ρόλο. Θυμηθείτε ότι θα κάνω τα πάντα γι’ αυτή την κατάφωρη περιφρόνηση της αξιοπρέπειάς μου».
Mike | Official Trailer | Hulu


Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης