Μάικ Τάισον: «Το αυτί του Χόλιφιλντ είχε γεύση γαϊδάρου»

Μάικ Τάισον: «Το αυτί του Χόλιφιλντ είχε γεύση γαϊδάρου»

Ο Μάικ Τάισον το 1997 έκοψε εν ώρα αγώνα μέρος του αυτιού του Εβάντερ Χόλιφιλντ και μετά από 25 χρόνια μίλησε για την γεύση που είχε το αυτί του πυγμάχου

tysin_1
Όσο χρόνια και εάν περάσουν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εικόνα του Μάικ Τάισον να κόβει μέρος του αυτιού του Εβάντερ Χόλιφιλντ σε αγώνα που διεχήχθη στις ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου 1997.

Ο Μάικ Τάισον επιτέθηκε στον αντίπαλο του στον 3ο γύρο και τον δάγκωσε με μανία. Μετά από χρόνια παραδέχτηκε ότι δεν έχει μετανιώσει και πως εκείνη την εποχή στο μυαλό του είχε μόνο τα ναρκωτικά.

Πλέον ο Μάικ Τάισον είναι 55 ετών και πριν από λίγες ημέρες μίλησε ξανά για το δάγκωμα αποκαλύπτοντας και τη γεύση που είχε το αυτί του Χόλιφιλντ. Ο Αμερικανός πυγμάχος μίλησε στον Άλεξ Τζόουνς και στο podcast του και σημείωσε για το θέμα:

«Το αυτί του Evander Holyfield έχει γεύση γάιδαρου. Τα Mike Bites (ζελεδάκια στο σχήμα του κομμένου αυτιού που πουλάει ο Τάισον) έχουν καλύτερη γεύση από το αυτί του».


Κλείσιμο

Ο Τάισον συνάντησε αντιδράσεις από θαυμαστές του γιατί δέχτηκε να συνομιλήσει με τον ακροδεξιό Τζόουνς και απάντησε τονίζοντας πως είναι κομμουνιστές.



Ειδήσεις σήμερα

Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: Μην εξοπλίζετε τα νησιά, μιλάω σοβαρά, δεν αστειεύομαι

Σε σοκ οι γονείς της 16χρονης που εξαφανίστηκε - «Είχε κάνει μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας», λέει ο δικηγόρος τους

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης