Τζέιμι Λι Κέρτις: Θυμάται τη σκηνή, όπου χρειάστηκε να κρεμαστεί από ένα ελικόπτερο 

Τζέιμι Λι Κέρτις: Θυμάται τη σκηνή, όπου χρειάστηκε να κρεμαστεί από ένα ελικόπτερο 

Η ηθοποιός αναπολεί μια από τις πιο επικίνδυνες σκηνές που έχει γυρίσει - Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media

jamielihelicopter1355
Κάθε ηθοποιός με την εμπειρία της Τζέιμι Λι Κέρτις θα έχει σίγουρα να αφηγηθεί πολλά και ενδιαφέροντα από αξιομνημόνευτες σκηνές που έχει γυρίσει στην πορεία της καριέρας του.

Κάτι τέτοιο έκανε και η 63χρονη σταρ το Σάββατο, αναπολώντας μία δύσκολη σκηνή, για τα γυρίσματα της οποίας χρειάστηκε να δεθεί ανάποδα από ένα ελικόπτερο και μάλιστα... εν ώρα πτήσης.


Με αφορμή τα 28 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία της ταινίας «Αληθινά Ψέματα», με πρωταγωνίστρια την ίδια, η Τζέιμι Λι Κέρτις μοιράστηκε με τους 4,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, μία φωτογραφία με την ίδια να βρίσκεταο κρεμασμένη από ένα ελικόπτερο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, με μοναδική βοήθεια το χέρι του συμπρωταγωνιστή της.

Δείτε τη σκηνή από την ταινία

True Lies (1994) Climax action scene


Η Χολιγουντιανή σταρ σόκαρε με την ανάρτηση της επίμαχης σκηνής και τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αφού δεν θα γράψω ποτέ βιβλίο και σήμερα είναι η 28η επέτειος από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τα "Αληθινά Ψέματα", σκέφτηκα να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία. Ήταν τρεις μέρες πριν από τα 35α γενέθλιά μου. Γυρίζαμε τη σκηνή όπου η Χέλεν βρίσκεται σε μια λιμουζίνα που τρέχει ενώ ο Χάρι πετάει από πάνω της με ελικόπτερο.

Ήταν φυσικά ένα από τα πιο θεαματικά ακροβατικά που έχουν γυριστεί ποτέ και η κασκαντέρ μου, Ντόνα Κίγκαν, που με αντικατέστησε αξίζει όλα τα εύσημα. Χρειαζόμασταν ωστόσο και μια δική μου σκηνή, να με τραβούν έξω από τη λιμουζίνα, πάνω από τα φλεγόμενα ερείπια. Για να τη γυρίσουμε έπρεπε να με δέσουν με ένα σύρμα από το ελικόπτερο στη βάση και μετά να πετάξει για είκοσι λεπτά πάνω από το νερό μέχρι τη γέφυρα όπου το αυτοκίνητο έγινε συντρίμμια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Τζόελ Κρέιμερ που αντικαθιστά τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και αυτός είναι ο Τζέιμς Κάμερον που κρέμεται με την κάμερα από τη θέση του επιβάτη. Ο πιλότος ήταν ο Τσαν Ταμπούρο και το μόνο που είχα ζητήσει για τη σεκάνς ήταν κάποιος να έχει κόφτη συρμάτων μέσα στο ελικόπτερο σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να διαχωριστώ από αυτό. Μια απίστευτη πτήση χάρη στους Τζέιμς Κάμερον και  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ».

Δείτε την ανάρτησή της

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης