Τριαντάφυλλος: Η επίθεση στον Μουτσινά και ο Μαρτίκας που ήταν ο Ντάφυ του Survivor

Τριαντάφυλλος: Η επίθεση στον Μουτσινά και ο Μαρτίκας που ήταν ο Ντάφυ του Survivor

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη δική του παρουσία στο ριάλιτι επιβίωσης – Η σύγκριση Αγγελόπουπου - Κατσούλη

triantafilos
Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν χθες βράδυ ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε έξω από δόντια τόσο για το φετινό Surviror και τον αποχωρήσασα Σπύρο Μαρτίκα όσο και για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του εναντίον του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ προτρέποντας την παρουσιάστρια να κάνει μεσημεριανή εκπομπή απέναντι από τον Μουτσινά.

«Πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η Αννίτα Πάνια δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της για το αιχμηρό σχόλιο. Ο δε Τριαντάφυλλος επέμεινε λέγοντας: «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχει πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;».

«Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφήμιση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cky1i3ae1fsp)


Μαρτίκας και Survivor
Σε άλλο σημείο της χειμαρρώδους συνέντευξής του ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο Survivor και την κριτική που δέχθηκε: «Σε ριάλιτι πήγαμε, μερικοί παίκτες δεν το κατάλαβαν, νομίζανε ότι πήγαμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ρε, μάστορα αν θέλω να δω κάποιον να παίζει, δεν θα δω εσένα να παίζεις στο Survivor. Σε ριάλιτι πήγες και γι’ αυτό σε πετσόκοψε ο κόσμος και έφυγες».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cky1fke0phx5)


Σύμφωνα με τον ίδιο «οι χαρακτήρες στο δικό μας Survivor ήταν Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε γίνει καλή δουλειά, ωραίο κάστινγκ. Το “έλεγαν” και τα νούμερα. Δεν είναι όπως το φετινό» ενώ ειδικά για το φετινό Survivor είπε ότι ο αντίστοιχος Τριαντάφυλλος χωρίς δεύτερη σκέψη «είναι ο Μαρτίκας, ο οποίος έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά».

Ο Τριαντάφυλλος εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να γίνει και παρουσιαστής εκπομπής λέγοντας ότι «Μέχρι και πρωϊνό θα έκανα, αλλά και να μη γίνω παρουσιαστής δεν με νοιάζει».

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε, τέλος, στον Γιώργο Αγγελόπουλο λέγοντας: «φοβερός, τρομερός παίκτης και τον στήριζα πολύ, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά ο Σάκης ο Κατσούλης είναι καλύτερος» αλλά και στον Βαλάντη για τον οποίο είπε ότι «θα μπορούσε πολύ καλύτερα να τα πάει στο Survivor, αλλά νομίζω ότι δεν είχε την υπομονή».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης