Αργύρης Αγγέλου: «Μετά την επιτυχία του "Παρά Πέντε" είχα μείνει με 50 ευρώ»

Αργύρης Αγγέλου: «Μετά την επιτυχία του "Παρά Πέντε" είχα μείνει με 50 ευρώ»

«Ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη», ανέφερε στη συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός

aggelou
Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισε μετά τη σειρά «Στο Παρά Πέντε», ενώ αναφέρθηκε και στο μήνυμα που δέχτηκε  από την παραγωγή του «Dancing With The Stars».

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», όπου και εξήγησε ότι έχασε αρκετά χρήματα και έμεινε με 50 ευρώ, μετά την τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Στο Παρά Πέντε».


Στη συνέχεια, ο Αργύρης Αγγέλου θυμηθηκε το μήνυμα από την παραγωγή του Dancing With the Stars, που ήρθε σε μία κρίσιμη στιγμή στη ζωή του. 

Para_Pente-_Actors

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει από το Παρά Πέντε τα είχα κάνει παραγωγή στο Rent. Το έκανα γιατί το αγαπούσα πολύ. Νομίζω αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα και μπορεί να μην έπαιζα κιόλας. Έχασα αρκετά λεφτά, αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και συνέχισε: «Τότε είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μου αποφέρει. Έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω ωχ, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από την οικογένειά μου; με τρόμαξε αυτό».

«Και ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω Θεέ μου εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λέει: «Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του DWTS, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού. Ήταν 3 το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια και έμεινα 14», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2ch0ok7yj5)



Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης