Πέτρος Ίμβριος: «Οι κόρες μου δεν ήθελαν να πάω στο Survivor, οπότε το ακύρωσα»

Πέτρος Ίμβριος: «Οι κόρες μου δεν ήθελαν να πάω στο Survivor, οπότε το ακύρωσα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μουσικής, τις κόρες του, καθώς και τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης

imvrios
Για το νέο του επαγγελματικό βήμα, την απώλεια του πατέρα του και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην αντιμετώπιση που είχε από τους γονείς του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον πρώτο καιρό που έμεινα εκτός του χώρου, πήγα να στραφώ αλλού. Θα κάνουμε μία παιδική ντίσκο. Όσο δεν τραγουδούσα, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Έχω αποδείξει πως γεννήθηκα για να γεμίζω με μουσική την ψυχή μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cil46tdrgjoh)

Όσο για τους γονείς του δήλωσε: «Οι γονείς μου ήταν πάντα υπέρ στο να κάνουν τα παιδιά τους αυτό που νιώθουν. Ο πατέρας μου επέμενε περισσότερο να πάω και στο πανεπιστήμιο».

Στη συνέχεια, εξήγησε πόσο τον στιγμάτισε η απώλεια του πατέρα του. «Όταν χάνεις τον γονιό σου, ξεριζώνεσαι», είπε και συμπλήρωσε για τον εαυτό του: «Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας, είμαι δοτικός κι είμαι πάντα εκεί. Οι κόρες μου ήταν που δεν ήθελαν να πάω στο Survivor κι έτσι, το ακύρωσα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cil3yuj7280h)

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και τόνισε πως για εκείνον, παραμένει οικογένειά του. «Οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες. Η Ναταλία και η Έλενα είναι οικογένειά μου. Υπήρξε ζήλια κι από τις δύο πλευρές, όμως τότε πρέπει να ξέρεις ότι ο άνθρωπός σου σε έχει επιλέξει», ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα - Χαλάει από αύριο

Ζελένσκι: «Πιο ρεαλιστικές» οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που συνεχίζονται σήμερα


Survivor: Η «κόκκινη» επικοινωνία, οι «μπλε» πατάτες και ο γάμος της Ευρυδίκης – Δείτε βίντεο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης