Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε νόημα στη ζωή του

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε νόημα στη ζωή του

Αν και ο ηθοποιός δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, όταν το κάνει, τα λόγια του «στάζουν μέλι» για την αγαπημένη του Λατίνα σταρ

jloben
Ο Μπεν Άφλεκ παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον αδερφικό του φίλο Ματ Ντέιμον για το Entertainment Weekly και μίλησε ανοιχτά τόσο για την καριέρα του, όσο και για την ευτυχισμένη προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα συναισθήματά του όσο μεγαλώνει, αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει πλέον τους ρόλους του. Όπως είπε χαρακτηριστικά «ένα από τα πιο ωραία πράγματα του να μεγαλώνεις είναι ότι καταλαβαίνεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα» και μάλλον... εννοούσε όλους τους τομείς.


«Αν είσαι τυχερός, σταματάς να κάνεις βλακείες και συνεχίζεις την πορεία σου, γνωρίζοντας πραγματικά τον εαυτό σου. Όσο το καταλάβαινα αυτό μεγαλώνοντας, τόσο πιο προσιτό μου ήταν το ότι περνάνε τα χρόνια. Ξέρω να ξεχωρίζω πια τον πόνο από την απογοήτευση και τη νοσταλγία», δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ.

Στη συνέχεια, βέβαια, πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό όλα αυτά τα χρόνια, που μεγαλώνεις, να έχεις δίπλα σου έναν πραγματικό φίλο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Ματ Ντέιμον για τη φιλία τους. «Αυτή η φιλία είναι πολύ σημαντική για εμένα, σχεδόν με καθόρισε. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία επιτυχία χωρίς την υποστήριξή σου», είπε στον αγαπημένο του φίλο.



Και φυσικά, μετά τη φιλία η συζήτηση πέρασε στο θέμα των σχέσεων και όπως είναι λογικό, ο Μπεν Άφλεκ δε θα μπορούσε να παραλείψει τις αναφορές στη Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία όπως ανέφερε «μπήκε στη ζωή του και της έδωσε νόημα».

Κλείσιμο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», όπου και ο ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τη Λατίνα σταρ. «Η ιστορία μας ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια, αν δεν είχα συμμετάσχει στην ταινία, δεν θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ, αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Τζένιφερ Λόπεζ. Η σχέση μας ήταν από την αρχή γεμάτη νόημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Η σχέση τους απασχόλησε από την αρχή τα media και οι δυο τους ήταν το διασημότερο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz. «Η Τζένιφερ κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την αιτία του χωρισμού τους να είναι η δημοσιότητα που κέρδισαν.



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης