Μιχάλης Μητρούσης: «Δε με ενδιαφέρει η ηλικία, η σύντροφός μου είναι 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει»

Μιχάλης Μητρούσης: «Δε με ενδιαφέρει η ηλικία, η σύντροφός μου είναι 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει»

Η θεατρική συνύπαρξη με την κόρη του, η σύντροφός του και το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη

μητρουσης
Για την συνεργασία του με την κόρη του στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», το ισχαιμικό επεισόδιο που πέρασε και την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και δήλωσε αρχικά για τη συνύπαρξη με την κόρη του στο θεατρικό σανίδι: «Είχαμε να δουλέψουμε 19 μήνες, ο κόσμος δεν έχει τη διάθεση που είχε πριν. Είναι συγκινητικό που παίζω με την κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είμαι μαλακός, είμαι κριτής. Η κόρη μου ακούει, αλλά είναι λίγο παρορμητική και μετά λέει “αχ, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό, καλά μου έλεγες”. Εκείνη είχε μεγαλύτερο άγχος που θα συνεργαζόμασταν από 'μένα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την πρώην σύζυγό του: «Με τη μητέρα της κόρης μου έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Δεν μπορείς, όταν έχεις παιδί με κάποιον να μην έχεις καλή σχέση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgrmnss6m8ch-st)

Όπως εξήγησε, δεν είναι από τους πατεράδες που προσπαθούν να ελέγξουν την ζωή των παιδιών τους. «Δε λέω στην κόρη μου να παντρευτεί, ούτε για εγγόνια. Έχει μια σχέση, με ρώτησε αν την εγκρίνω, αλλά δε θέλω να επεμβαίνω. Το παιδί 18 και μία ημέρα, τελείωσε. Θα σε βοηθήσω μέχρι εκεί, μετά είσαι ενήλικη», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, εξήγησε ότι ήταν ένα απλό ισχαιμικό επεισόδειο, το οποίο και ξεπέρασε σε μία μόλις εβδομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύντροφό του και εξήγησε πως είναι κατά 20 χρόνια νεότερή του, γεγονός που δεν τον επηρεάζει καθόλου. «Πραγματικά δε με ενδιαφέρει καμία ηλικία. Είμαι τρία χρόνια με τη σύντροφό μου και είμαστε ερωτευμένοι. Είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη μου, με ανανεώνει», δήλωσε.






Ειδήσεις σήμερα:

Σε μείωση των ημερών της καραντίνας προσανατολίζεται το υπουργείο υγείας- Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι

Νέα μέτρα πριν την αλλαγή του χρόνου: Σε τροχιά αυστηροποίησης εστίαση και διασκέδαση

Άστατος καιρός σήμερα με σποραδικές καταιγίδες - Βελτίωση αναμένεται από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης