Σμαράγδα Καρύδη για #metoo: «Όλοι έχουμε δει κακοποιητικές συμπεριφορές, είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει»

Σμαράγδα Καρύδη για #metoo: «Όλοι έχουμε δει κακοποιητικές συμπεριφορές, είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και στα  περιστατικά κακοποίησης, που έχουν γίνει γνωστά στον χώρο του θεάματος

karydi
Στον καναπέ της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έκατσε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την πρεμιέρα του «Celebrity Game Night», το ελληνικό #metoo, την καραντίνα, αλλά και για την πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Για το «Celebrity Game Night», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00, ανέφερε: «Όταν μπαίνω στη διαδικασία του παιχνιδιού, περνάω καλά κι εγώ μαζί με τους παίκτες. Μου αρέσει γιατί έχω γνωρίσει καλύτερα πάρα πολλούς ανθρώπους μέσα από το παιχνίδι. Έχω δει μια άλλη πλευρά τους. Με εξέπληξε που όλοι πως όλοι οι καλεσμένοι, ακόμα κι εκείνοι που θεωρούνται πιο σοβαροί, αφήνονται».

Αισθάνεται τυχερή γιατί, όπως ανέφερε «οι δουλειές που έχω κάνει και είχαν επιτυχία, ήταν και του γούστου μου».

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην επιτυχία της σειράς «Στο Παρά Πέντε»: «Ήταν μια σειρά που πραγματικά την αγαπούσα και θεωρώ ότι άξιζε να κάνει αυτή την επιτυχία. Όλοι το βλέπαμε έτσι». Είπε ότι ο κόσμος δεν την αποκαλεί πια Ντάλια στο δρόμο, αλλά την πλησιάζει και τη ρωτάει «Θα μας δώσεις κάνα μωβ;»: «Νομίζουν ότι κουβαλάω πάρα πολλά χρήματα!» Για τους πρώην συνεργάτες της στη σειρά είπε: «Έχουμε κάποιους κώδικες. Όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί ξανά, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και γελάμε με τα ίδια πράγματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf5rrobfke6p)


Κλείσιμο
Μίλησε επίσης για το πώς την επηρέασε η καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα: «Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο. Η δεύτερη, παρότι δούλευα, μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κιόλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Κράτησε πολύ αυτή η αβεβαιότητα. Δεν θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα».

Τέλος, ρωτήθηκε για το #metoo και τις δικές της εμπειρίες: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι μόνο στο θέατρο αλλά και σε όλους τους χώρους. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά, “κακούς” χαρακτήρες και εργασιακό μπούλινγκ έχουμε δει όλοι στη δουλειά μας. Το έχω δει να συμβαίνει. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει και τώρα θα σταματήσει».




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές σήμερα στα δυτικά - Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής - Δείτε χάρτες

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα

Δυστύχημα στο πλατό της ταινίας «Rust»: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από «άσφαιρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης