Χάρης Τζωρτζάκης: «Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων στο θέατρο, τα νέα παιδιά να μιλάνε»

Χάρης Τζωρτζάκης: «Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων στο θέατρο, τα νέα παιδιά να μιλάνε»

Ο ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo, αλλά και το νέο εγχείρημα που ετοιμάζει και στηρίζεται σε μία προσωπική του εμπειρία

tzortzakis
Σχετικά με το νέο του εγχείρημα, που θα είναι μία βιωματική ταινία, αλλά και τα ριάλιτι στην τηλεόραση μίλησε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων είπε: «Επιτέλους, ο κόσμος αγκαλιάζει την μυθοπλασία. Καιρός ήταν να γίνει. Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια, αν όχι όλα, για να μην τα κρίνουμε και όλα, τα περισσότερα είναι για πέταμα. Κάποιες εκπομπές μαγειρικής δεν είναι το ίδιο με κάτι άλλα τηλεσκουπίδια που βάζουν μέσα ανθρώπους να αλληλοφαγωθούν και να πουλήσουν την σεξουαλικότητά τους και όλο αυτό το χυδαίο κομμάτι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cey2u7q1lvzd-st)


Κλείσιμο
Όσον αφορά το νέο του επαγγελματικό βήμα, ο Χάρης Τζωρτζάκης ανέφερε: «Ετοιμάζω μία βιωματική ταινία με σενάριο δικό μου. Μία ιστορία που μας είχε συμβεί πριν κάτι χρόνια. Είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε, γιατί ξέρουμε ότι αυτό το περιστατικό αφορά πολύ κόσμο. Δεν με λυτρώνει αυτή η ταινία, είναι κάτι που δεν μπορεί να με λυτρώσει, γιατί είναι πολύ προσωπικό. Η τέχνη, ωστόσο, συμβάλλει στο να αναζητήσεις πράγματα που έζησες και να τα δεις με άλλη ματιά και να τα κάνεις τέχνη».

Το εν λόγω project το οργάνωσε μαζί με την γυναίκα του, Έφη, για την οποία δήλωσε: «Με την γυναίκα μου έχουμε χτίσει μία σχέση δυναμική μέσα από τις δυσκολίες. Μας συμβαίνουν πράγματα, που μας στιγματίζουν. Τα κρατάμε και συνεχίζουμε την κοινή ζωή μας».

Τέλος, ο Χάρης Τζωρτζάκης αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo: «Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν γεγονότα. Πρέπει τα νέα παιδιά να μιλάνε για ό,τι τους συμβαίνει».




Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Ντιν Κέιν: Πρώην Superman κατακρίνει την απόφαση να κάνει η DC Comics των υπερήρωα αμφιφυλόφιλο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης