Ντιν Κέιν: Πρώην Superman κατακρίνει την απόφαση να κάνει η DC Comics των υπερήρωα αμφιφυλόφιλο - Δείτε βίντεο

Ντιν Κέιν: Πρώην Superman κατακρίνει την απόφαση να κάνει η DC Comics των υπερήρωα αμφιφυλόφιλο - Δείτε βίντεο

«Δεν είναι τολμηρή ή γενναία η εμφάνιση του νέου Σούπερμαν ως bisexual - Γενναίο θα ήταν να τον βάλουν να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Ιράν», αναφέρει ο 55χρονος ηθοποιός της τηλεοπτικής σειρά «Lois & Clark: The New Adventures of Superman» του 1993

σουπερμανεξω
Ο τηλεοπτικός Σούπερμαν, Ντιν Κέιν, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο νέος υπερήρωας της DC Comics θα εμφανιστεί στο επόμενο τεύχος ως αμφιφυλόφιλος και θα ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τον «ακτιβιστή» δημοσιογράφο φίλο του.

Ο 55χρονος ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε τον σούπερ ήρωα για τέσσερα χρόνια στην τηλεοπτική σειρά «Lois & Clark: The New Adventures of Superman», κατηγόρησε την DC για την «τολμήρη» απόφαση της και την κάλεσε να εστιάσει τις προσπάθειές της στην «καταπολέμηση του πραγματικού κακού στον κόσμο».

σουπερμαν


Μιλώντας στο «Fox & Friends» ο ηθοποιός, ανέφερε ότι δεν θεωρεί ότι ένας αμφιφυλόφιλος Σούπερμαν είναι κάτι ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

«Είναι δύσκολο για μένα να παρακολουθώ όλες τις διαφορετικές εκδοχές του Σούπερμαν και τους διαφορετικούς κόσμους και τις περιπέτειες που έχει στα κόμικς», εξήγησε.

Κλείσιμο
σουπερ1


«Είπαν ότι πρόκειται για μια τολμηρή νέα κατεύθυνση» πρόσθεσε και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν νομίζει ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

«Δε νομίζω ότι είναι τολμηρό ή γενναίο ή κάποια τρελή νέα κατεύθυνση. Αν το είχαν κάνει αυτό πριν από 20 χρόνια, ίσως αυτό να ήταν τολμηρό ή γενναίο. Αλλά γενναίο θα ήταν να τον βάλουν να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Ιράν, όπου θα σε πετάξουν από ένα κτίριο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος» είπε.



Ο ηθοποιός στη συνεχεία αναρωτήθηκε γιατί δεν κάνουν τον νέο Σούπερμαν υπέρμαχο των προσφύγων για να παλεύει για τις αδικίες που αντιμετωπίζουν.

«Αυτό θα ήταν γενναίο, θα το διάβαζα», πρόσθεσε. «Να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών να πηγαίνουν στο σχολείο και να εργάζονται και να ζουν και τα αγόρια να μην πέφτουν θύματα βιασμού από άνδρες Ταλιμπάν» είπε ενώ κατέληξε πως «Υπάρχει πραγματικό κακό σε αυτόν τον κόσμο σήμερα, πραγματική διαφθορά και κυβερνητική υπέρβαση».

«Θα ήταν υπέροχο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα. Θα ήθελα να δω τον χαρακτήρα να το κάνει αυτό».

σουπερ2



Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ - Δείτε πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης