The Crown: Η παραγωγή δυσκολεύεται να βρει ηθοποιό για να υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου

The Crown: Η παραγωγή δυσκολεύεται να βρει ηθοποιό για να υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου

Με νέο καστ ηθοποιών πρόκειται να προβληθεί η 5η και τελευταία σεζόν της σειράς «The Crown»

prince_andrew
Προβλήματα φαίνεται να έχουν προκύψει στην παραγωγή της δημοφιλούς σειράς «The Crown», καθώς το καστ δεν έχει συμπληρωθεί πλήρως. Ο λόγος για τον ηθοποιό, που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου στην και τελευταία σεζόν της σειράς.

Ενώ η διανομή των υπόλοιπων ρόλων έχει ολοκληρωθεί, με την Ιμέλντα Στόντον να υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η παραγωγή δεν έχει βρει ακόμα τον ηθοποιό, στον οποίο θα δώσει το ρόλο του πρίγκιπα Άντριου. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι παραγωγής ανακοίνωσαν οντιστιόν στο site Spotlight, δηλώνοντας πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ρόλο.



Φυσικά, η άρνηση των ηθοποιών να υποδυθούν έναν τέτοιο χαρακτήρα έχει βάσεις, αν σκεφτεί κανείς το σκάνδαλο, στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος ο Δούκας της Υόρκης με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορήθηκε ακόμα και για sex trafficking. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντα του τον Νοέμβριο του 2019, δεν είναι από τα πιο αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

epstein_andrew


Η ομάδα της παραγωγής δεν παραδέχεται, βέβαια, τις φήμες ότι δυσκολεύεται να συμπληρώσει το καστ και εκπρόσωπός της αναφέρει στην εφημερίδα Sun πως είναι λογικό να αναρτάται η διαφήμιση στο site. Κάτι τέτοιο πιθανότατα δεν ισχύει, όμως, καθώς για κανέναν από τους προηγούμενους ρόλους δεν υπήρχε παρόμοια ανάρτηση.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πέμπτη σεζόν θα παρουσιάζει τον πρίγκιπα Άντριου στην ηλικία των 30 και δε θα κάνει λόγο σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά. Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, ο ίδιος «δε νιώθει άνετα να γράψει σχετικά με πρόσφατα γεγονότα» και εκτός αυτού, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα ήταν επιτρεπτό από το Παλάτι.






Ειδήσεις σήμερα 

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ποζάρει «σκαρφαλωμένη» στον φίλο της και του γλείφει το δάχτυλο σε βίντεο

Κορινθία: Πλοίο με ναρκωτικά «πιάστηκε» στους Αγίους Θεοδώρους

Καθώς κολυμπούσε βρέθηκε «πρόσωπο με πρόσωπο» με δύο... όρκες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης