H Τζένιφερ Λόπεζ «εισβάλλει» στην αυτοκρατορία ταινιών του Netflix

H Τζένιφερ Λόπεζ «εισβάλλει» στην αυτοκρατορία ταινιών του Netflix

Η εταιρεία της θα αναλάβει παραγωγές ταινιών, ντοκιμαντέρ κλπ, προκειμένου να βοηθήσει γυναίκες ηθοποιούς και σκηνοθέτες

jlo
Σε μία πολυετή συμφωνία με την πλατφόρμα του Netflix προχώρησε πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η εταιρεία της Λατίνας τραγουδίστριας Nuyorican Productions θα αναλάβει την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα projects, προκειμένου να υποστηρίξει γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες.

Η ίδια ανακοίνωσε το νέο της project με μία ανάρτηση στο Instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τα καλύτερα έρχονται». Στο πλευρό της στο νέο της εγχείρημα θα είναι και οι Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας και Μπένι Μεντίνα.



Μιλώντας εκ μέρους της Τζένιφερ Λόπεζ, η εταιρεία της προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση: «Η Ελέιν, ο Μπένι και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μία εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά την συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών, που υπήρχαν στο παρελθόν. Εμείς στη Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένο, που βρίσκουμε συνεργάτες με ιδέες ίδιες με τις δικές μας, σαν τους Τεντ Σαράντος, Σκοτ Στάμπερ, Μπέλα Μπαχάρια και ολόκληρη την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την δουλειά».


Οι παραγωγοί του Netflix δήλωσαν σχετικά με την συνεργασία τους με την σταρ: «Αν αναλογιστεί κανείς την συνολική της πορεία, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία κινητήρια δύναμη στον τομέα της ψυχαγωγίας. Από την πρώτη στιγμή, που μιλήσαμε για την συνεργασία μας, καταλάβαμε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει ιστορίες, που θα αποτελούν έμπνευση για το κοινό και απόλαυση στους θεατές». 















Ειδήσεις σήμερα:

Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ: Ποιος είναι ο τίτλος της νεογέννητης κόρης του Χάρι και της Μέγκαν;

Survivor: Ελένη Χαμπέρη, η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στην ταράτσα του Gazarte

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης