Χοακίν Φοίνιξ: «Δε θα αναγκάσω ποτέ το παιδί μου να γίνει χορτοφάγος, αλλά δε θα τον αφήσω να ζει σε ένα ψέμα»

Χοακίν Φοίνιξ: «Δε θα αναγκάσω ποτέ το παιδί μου να γίνει χορτοφάγος, αλλά δε θα τον αφήσω να ζει σε ένα ψέμα»

«Δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα. Ούτε θα τον αναγκάσω να κάνει τίποτα. Θα τον στηρίξω. Αυτό είναι το σχέδιο μου»

phoenix
Ο Χοακίν Φοίνιξ σε συνέντευξή του στους Sunday Times μίλησε σχετικά με τις διατροφικές του προτιμήσεις, καθώς είναι χορτοφάγος και δήλωσε πως ποτέ δε θα επιβάλλει τις πεποιθήσεις του στον γιο του, Ρίβερ.

Ο ηθοποιός, που απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2020 με την σύζυγό του Ρούνι Μάρα, ξεκαθάρισε πως δε θα προσπαθούσε ποτέ να αλλάξει τις απόψεις κάποιου, πόσο μάλλον του γιου του. «Εύχομαι να είναι χορτοφάγος, αλλά δεν σκοπεύω να επιβάλλω τις πεποιθήσεις μου για την χορτοφαγία στο παιδί. Δεν πιστεύω ότι "αυτό είναι το σωστό"», τόνισε ο Χοακίν Φοίνιξ.



Εξήγησε βέβαια, πως σίγουρα κάποια στιγμή θα του μιλήσει για τις απόψεις του, καθώς και σχετικά με την αντίληψη των ζώων, αφού θεωρεί πως «δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω, παρά για την πραγματικότητα, που ζούμε». Μάλιστα, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Gunda» σχετικά με την νοημοσύνη των γουρουνιών, το οποίο ανέλαβε ο ηθοποιός, ο ίδιος εξήγησε: «Δε θα κάνω στο παιδί μου πλύση εγκεφάλου με την ιδέα ότι τα McDonald's έχουν ένα Happy Meal, γιατί αλήθεια δεν βλέπω τίποτα χαρούμενο σε αυτό το γεύμα. Και όχι, δεν θα του πω ότι είναι εντάξει να διαβάζει βιβλία, που παρουσιάζουν τα υπέροχα μικρά ζώα της φάρμας, που λένε "μου-μου" και "όινκ-όινκ" χωρίς να του αναφέρω ότι από αυτά φτιάχνεται το hamburger».



Συνεπώς, ο Χοακίν Φοίνιξ καταλήγει ότι σε καμία περίπτωση δε θα πιέσει το παιδί του να τρώει ή να μην τρώει συγκεκριμένα πράγματα, ούτε όμως θα αφήσει τον γιο του να «ζει σε ένα ψέμα». «Δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα. Ούτε θα τον αναγκάσω να κάνει τίποτα. Θα τον στηρίξω. Αυτό είναι το σχέδιο μου», δήλωσε.


Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα: 

Πελώνη: Τεστ για όλους τους τουρίστες από 6 ετών – Όλα τα μέτρα για τον τουρισμό

Alpha Bank: Υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των υπαλλήλων ζητά ο σύλλογος προσωπικού

Γλυκά Νερά: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 16χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης