Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Κάιλι Τζένερ θα απευθύνεται σε πολύ «νεότερο» κοινό

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Κάιλι Τζένερ θα απευθύνεται σε πολύ «νεότερο» κοινό

Η δισεκατομμυριούχος σταρ έχει σκοπό να επεκτείνει κι άλλο την «αυτοκρατορία» της

jenner
Η Κάιλι Τζένερ μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει κατακτήσει τον χώρο της ομορφιάς, καθώς η αυτοκρατορία καλλυντικών της την έχει μετατρέψει στη νεότερη δισεκατομμυριούχο, που κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας Forbes.

Μετά, λοιπόν, από την επιτυχία των Kylie Cosmetics και Kylie Skin, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν προχωρά στη δημιουργία ενός νέου brand, το οποίο απευθύνεται σε «νεότερους» καταναλωτές και ονομάζεται «Kylie Baby».



Η Κάιλι ανακοίνωσε το νέο της επιχειρηματικό βήμα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της, Στόρμι, την ώρα που έκανε μπάνιο. Στη λεζάντα, που συνοδεύει την φωτογραφία, έγραψε: «Κάνοντας μπάνιο με το @kyliebaby», ενώ στην φωτογραφία επισήμανε έναν λογαριασμό, ο οποίος δεν έχει κανένα περιεχόμενο, όμως έχει ήδη αποκτήσει 444.000 followers.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το νέο της brand δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως η Κάιλι Τζένερ είχε ήδη κατοχυρώσει το όνομα «Kylie Baby» από την περασμένη χρονιά. Η συλλογή της θα περιλαμβάνει προϊόντα σώματος για μαμάδες, αλλά και βρέφη, όπως ενυδατικές κρέμες, λοσιόν και baby oils. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει κούνιες, καρότσια, μπιμπερό και μωρουδιακά ρούχα, αλλά και τσάντες ειδικά διαμορφωμένες για «νέες μαμάδες».



Βέβαια, στο νέο της βήμα δε θα χρειαστεί influencers για να προωθήσουν την συλλογή της, αφού η κόρη της είναι ήδη «εκπαιδευμένη» να ποζάρει σαν τη μαμά της και τα εννιά ξαδέρφια της σίγουρα θα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης