Τότε, οι καλεσμένοι ήταν μόνο ο πατέρας του γαμπρού τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Thomas Flohr, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όπως γράφει η Daily Mail, το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δεύτερη γαμήλια τελετή και μια δεξίωση στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom παραχώρησαν το σπίτι τους για την τελετή.
Η νύφη φορούσε ένα σατέν κρεμ vintage φόρεμα, ενώ ο Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια. Στο τραπέζι υπήρχε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον πρώτο γάμο του.
Ο Φίλιππος και η Nina Flohr έκοψαν και γαμήλια τούρτα, που ήταν σε χρώματα μπλε και λευκό, ενώ πόζαραν και με τον αγαπημένο τους σκύλο.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών