Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00, υποδέχεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, σας αποστέλλουμε αποσπάσματα από δύο μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει το «Θα Μελαγχολήσω»
και τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
Κλείσιμο
Δίπλα τους, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα βρεθούν οι Alcatrash, ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών. Ακόμα, στην παρέα τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του.
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», σε ένα μουσικό ταξίδι από «Ατόφιο Χρυσάφι».
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ ΤHN ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.