Η Καίτη και ο Διονύσης, 25 χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA που άφησε εποχή, συναντιούνται στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξιδεύουν μουσικά στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής μας.
Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών, που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει. Το «Θα Μελαγχολήσω», οι «Ευαισθησίες», η «Ιεροσυλία» και το «Πες Το Μ' Ένα Φιλί» συναντούν τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», το «Δαχτυλίδι» και το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» σε ένα ατελείωτο πάρτι αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
Μαζί τους οι Alcatrash, ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών που θα μας ξεσηκώσει. Ακόμα, στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του.
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», σε ένα μουσικό ταξίδι από «Ατόφιο Χρυσάφι».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.