Ο Κώστας Αρζόγλου το πρωί μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μοιράστηκε τη δική του εμπειρία σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τονΓιώργο Κιμούλη.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες που αφορούν στον Κώστα Σπυρόπουλο. «Καταρχήν δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως, ακόμη κι αν ειπώθηκε κάτι. Δεν είχε φαντάζομαι αυτήν την πρόθεση καθόλου», είπε αρχικά.
Ο ηθοποιός μερικές ώρες αργότερα θέλησε να ξεκαθαρίσει για να μην παρεξηγηθεί τι εννοούσε ακριβώς.
Ο Κώστας Αρζόγλου λοιπόν επικοινώνησε με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και πως με τη φράση «δεν τα πιστεύω αυτά», εννοούσε ότι όλα αυτά του είναι απίστευτα. «Όλες τις κοπέλες τις πιστεύει και τις θαυμάζει. Για τον Κώστα Σπυρόπουλο αν και φίλος, είχε άλλη εντύπωση».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.