Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης»

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης»

Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου εβδομαδιαίου βραδινού talk show «Έλα και Θα δεις» που θα παρουσιάζει στο MEGA

atheridis
Την ερχόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (στις 23.10) ξεκινά στο MEGA το νέο εβδομαδιαίο βραδινό talk show «Έλα και Θα δεις» που θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης, με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή. Ο ίδιος μίλησε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σπυριδούλα Τριάντου με αφορμή την τηλεοπτική του πρεμιέρα.

«Δεν θέλω να βγάλω κάτι νέο, δεν θέλω να κάνω νούμερα και δεν θα εκβιάζω να βγάλω είδηση για την τηλεθέαση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τα νούμερα με ενδιαφέρει να είναι βιώσιμα, ώστε να μην κοπεί ένα πρόγραμμα. Δεν θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω τον απέναντι. Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης. Δεν με πειράζει να κερδίζει ο απέναντι. Είμαι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, ηθοποιός».


Ο Θοδωρής Αθερίδης εξήγησε: «Δεν έχει νόημα να κάνω σχέδια. Σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο εξάμηνο. Και η ζωή με δικαιώνει καθώς προκύπτει ένας κορωνοϊός και ανατρέπει τα πάντα».

Και καταλήγοντας: «Παρανομαστής σε όλες τις δουλειές είναι το ταλέντο. Η νέα γενιά φέρνει κάτι που δεν το έχει η προηγούμενη. Θα τους συμβούλευα να οργανώσουν την αγάπη τους για αυτή τη δουλειά. Η επιτυχία μετριέται με τις θυσίες, όχι μόνο με τα φώτα που πέφτουν πάνω τους. Είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Στο κατοστάρι έχουν εντυπωσιαστεί πολλοί αλλά η διάρκεια είναι αυτή που κερδίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης