H Εβελίνα Παπούλιακαι η Αφροδίτη Λιάντου πέρα από μητέρα και κόρη είναι και πολύ καλές φίλες που συζητούν τα πάντα μεταξύ τους. Οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους και να χαρούν παρέα τον ήλιο και τη θάλασσα. Μητέρα και κόρη απόλαυσαν βόλτα με το σκάφος χωρίς, βέβαια, να αποκαλύψουν σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκονται.
Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και η νεαρή μουσικός μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους. H Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου ποζάρουν με τα μπικίνι τους και εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους.
«Καλές διακοπές φιλαράκια μου! breath meditate and have a nice time! I love you» σχολίασε η όμορφη ηθοποιός στην ανάρτησή της ενώ η 21χρονη κόρη της αρκέστηκε να γράψει «Κάποια νύστα».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.