Ο Μάικλ Ντάγκλας δίνει τη μάχη μαζί με τα παιδιά του

Ο Μάικλ Ντάγκλας δίνει τη μάχη μαζί με τα παιδιά του

Ο διάσημος σταρ δεν χάνει το χιούμορ του. Όπως λέει, τα παιδιά του έχουν ωφεληθεί κατά κάποιον τρόπο από τον καρκίνο, καθώς πια εκείνος έχει σταματήσει να μιλάει πολύ!

Από καρκίνο του λάρυγγα πάσχει ο Μάικλ Ντάγκλας
Τη μεγάλη δύναμη που κρύβει μέσα του έχει δείξει τις τελευταίες εβδομάδες ο Μάικλ Ντάγκλας, αφού παρά το γεγονός ότι υποβάλλεται σε βαριά χημειοθεραπεία προσπαθεί να μην αλλάξει τίποτε στην καθημερινότητά του.

Ετσι, ο Ντάγκλας μένει συνεπής στις συνήθειές του και όσο καταβεβλημένος και να νιώθει δεν παραλείπει να πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο.

Μάλιστα έχει φροντίσει να μην αφήσει την οικογένειά του έξω από την περιπέτεια που ζει (ως γνωστόν διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα πριν τρεις εβδομάδες).

Κλείσιμο
Κατ’ αρχάς, ο ηθοποιός φαίνεται να μη χάνει το χιούμορ του. Όπως έχει δηλώσει, τα παιδιά του έχουν ωφεληθεί κατά κάποιον τρόπο από την ασθένειά του καθώς πια εκείνος έχει σταματήσει να μιλάει πολύ!

Τα παιδιά του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ο 10χρονος Ντίλαν και η 7χρονη Κάρι, συμμετέχουν και σε μία άλλη διαδικασία. Πηγαίνουν μαζί του στο νοσοκομείο όταν κάνει θεραπεία, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Ντάγκλας. Οι δύο γονείς μίλησαν στα παιδιά τους για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν από την πρώτη στιγμή, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Όπως εξήγησε ο Ντάγκλας δεν ήθελε τα παιδιά του να ζουν με την αγωνία ότι κάτι συμβαίνει, ή δεν ήθελε να ακούν ψιθύρους και φήμες στο σχολείο από ξένους.

Πάντως,  είναι ευχάριστα, καθώς όπως λένε οι γιατροί του ο όγκος συρρικνούται και ο σταρ έχει 80% πιθανότητες να γίνει καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης