Ένας χρόνος από τον αναπάντεχο θάνατο του Πολ Γουόκερ

Ένας χρόνος από τον αναπάντεχο θάνατο του Πολ Γουόκερ

Η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού μιλούν για το κενό που άφησε

Ένας χρόνος από τον αναπάντεχο θάνατο του Πολ Γουόκερ
Ένα χρόνο πριν, η είδηση του θανάτου του 30χρονου ηθοποιού Πολ Γουόκερ σε τροχαίο που προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όχι μόνο στο Χόλιγουντ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Η οικογένειά του έπεσε σε βαρύ πένθος. Η κινηματογραφική κοινότητα αλλά και οι θεατές βυθίστηκαν στη θλίψη, ενώ απόγνωση «πλημμύρισε» τους παραγωγούς του franchise «Fast & Furious», της σειράς ταινιών…  καυτής ασφάλτου, με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως. 

«Δεν νομίζω να μπορούσα να παίξω τίποτα άλλο εκτός από ταινίες δράσης, που ανταποκρίνονται στο ύφος της ζωής μου. Στις ρομαντικές σκηνές, είμαι καταστροφή. Όσο άνετα είμαι στις σκηνές δράσης, τόσο έξω από τα νερά μου είμαι σε οτιδήποτε άλλο», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious.

Η ζωή όμως παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια και η ταχύτητα και η δράση που τόσο αγαπούσε ο Γουόκερ έμελλε να ήταν οι αιτίες που θα του στοίχιζαν τη ζωή. 

Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια του ομολογεί πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του. Τo ίδιο και οι φίλοι του. 
Κλείσιμο

«Είμαι τόσο τυχερός που τον είχα μεγαλύτερο αδελφό» δήλωσε ο μικρότερος (26 ετών) αδελφός του, Κόντι, στη New York Daily News, ο οποίος μάλιστα μαζί με τον άλλον του αδελφό, τον Κέιλεμπ,  προσφέρθηκαν να δουλέψουν ως body doubles για τις σκηνές του Πολ Γουόκερ στα γυρίσματα του «Fast & Furious 7». 

«Ζήστε απλά τη ζωή σας στο έπακρο. Γελάστε πολύ, αγαπήστε και βρείτε την πραγματική ευτυχία». Αυτή ήταν η απάντηση του Κόντι όταν ρωτήθηκε τι μάθημα πρέπει να πάρει ο κόσμος από τη ζωή του μεγαλύτερου αδελφού του. 



Για έναν χρόνο γεμάτο πόνο και πένθος μίλησε ο πατέρας του Πολ Γουόκερ στο Entertainment Tonight. «Μου λείπει πολύ και όσο περνάει ο καιρός ο πόνος μεγαλώνει» εξομολογήθηκε. 
«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και ο Πολ είναι το μέλος που θα λείπει πάντα πλέον» πρόσθεσε. 



Την ίδια ώρα ο συμπρωταγωνιστής του Πολ Γουόκερ, Tyrese, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram:



Μια φωτογραφία του Πολ Γούοκερ ανέβασε στο instagram και η ηθοποιός Michelle Rodriguez γράφοντας: «Σε αγαπάω Πολ. Είσαι στις καρδιές όσων σε αγαπούν αληθινά. Στέλνω την αγάπη μου στον Παράδεισο». 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης