O Paul Walker άφησε 25 εκατ. ευρώ στην κόρη του

O Paul Walker άφησε 25 εκατ. ευρώ στην κόρη του

Το κορίτσι ορίστηκε ως η μοναδική κληρονόμος

O Paul Walker άφησε 25 εκατ. ευρώ στην κόρη του
Άνοιξε η διαθήκη του Paul Walker, του πρωταγωνιστή του Fast and Furious που σκοτώθηκε στις 30 Νοεμβρίου όταν η Porsche που επέβαινε προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Αν και ήταν μόλις 40 ετών, ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε προνοήσει να κάνει τη διαθήκη του, λόγω της επικινδυνότητας των γυρισμάτων.

Μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Walker-που ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια δολάρια- ορίζεται η 15χρονη κόρη του Meadow Rain Walker. Μέχρι εκείνη να ενηλικιωθεί, διαχειρίστρια της περιουσίας θα είναι η μητέρα του χολιγουντιανού σταρ και γιαγιά της μικρής Meadow, Cheryl Ann Walker. Μάλιστα, στην διαθήκη του ο Walker ζητά από την μητέρα του Cheryl να γίνει και η νόμιμη κηδεμόνας της μικρής, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έλεγαν ότι ο ηθοποιός δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύντροφο του και μητέρα της Meadow, Rebecca Soteros.

Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει την κόρη του, όταν ήταν 25 ετών, με την τότε σύντροφό του Rebecca McBrain (ποτέ δεν την  παντρεύτηκε), η οποία είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα. Οι δυο τους χώρισαν σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους και η McBrain έμεινε με το παιδί στη Χαβάη. Λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα, μητέρα και κόρη μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, γιατί η Meadow ήθελε να βρίσκεται κοντά στον πατέρα της, στον οποίο είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις ο Paul είχε δηλώσει πως έχει προσαρμοστεί και η συγκατοίκηση με την κόρη του πάει περίφημα: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την κόρη μου στα 25 μου, γιατί εγώ είμαι 40 και αυτή 15 και έχουμε ταιριάξει τέλεια.» Η μητέρα της Meadow ζει μόνη της στην Χαβάη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης