Πώς η Scarlett Johansson κατέστρεψε την εταιρεία που... διαφήμισε!

Πώς η Scarlett Johansson κατέστρεψε την εταιρεία που... διαφήμισε!

Οι πωλήσεις της μειώνονται και οι εκκλήσεις για μποϊκοτάζ των προϊόντων της φουντώνουν, καθώς η Sodastream έχει παρουσία στη Δυτική Όχθη

Πώς η Scarlett Johansson κατέστρεψε την εταιρεία που... διαφήμισε!
Η εταιρεία Sodastream ξεκίνησε τη χρονιά εντυπωσιακά: Προσέλαβε την πανέμορφη ηθοποιό του Χόλιγουντ Scarlett Johansson ως «παγκόσμια πρέσβειρά» της και υποσχέθηκε να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς της Pepsi και της Coca Cola.

Πώς θα το έκανε αυτό; Η Sodastream πουλά συσκευές που επιτρέπουν στο χρήστη να προσθέσει ανθρακικό σε οποιοδήποτε ποτό ο ίδιος επιθυμεί.

Όμως έκτοτε, η μετοχή της ισραηλινής εταιρείας έχει χάσει τη μισή κεφαλαιοποίησή της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, υποχωρώντας από τα επίπεδα των 55 δολαρίων τον Ιανουάριο, στα 21 δολάρια. Οι πωλήσεις της μειώνονται και οι εκκλήσεις για μποϊκοτάζ των προϊόντων της φουντώνουν, καθώς η Sodastream έχει παρουσία στη Δυτική Όχθη.

Κλείσιμο
Σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος στην κατρακύλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης. Εγκαταλείπει το εργοστάσιό της στη Δυτική Όχθη και στρέφεται προς πιο υγιεινά προϊόντα, που έχουν ως βάση το νερό και κατ΄ επέκταση περιέχουν λιγότερες θερμίδες.

Ο CEO, Daniel Birnbaum, υπόσχεται να διορθώσει τα πράγματα για τους μετόχους και το σχέδιό του για να το κάνει αυτό είναι κάνοντας το νερό «συναρπαστικό».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης