Φωτογραφίες: Συντετριμμένες η κόρη και η σύντροφος του Walker

Φωτογραφίες: Συντετριμμένες η κόρη και η σύντροφος του Walker

Ατημέλητη και ξυπόλητη η 23χρονη σύντροφος του ηθοποιού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Φωτογραφίες: Συντετριμμένες η κόρη και η σύντροφος του Walker
Συντετριμμένες είναι η σύντροφος και η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες.

Σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι δύο γυναίκες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έξω από το σπίτι του ηθοποιού.

Κλείσιμο
Η 23χρονη Jasmin Gosnell, η οποία ήταν μαζί με τον ηθοποιό από 16 ετών, επισκέφτηκε για πρώτη φορά μετά το τροχαίο το σπίτι του ηθοποιού στη Santa Barbara, συντροφιά με φίλους της οι όποιοι προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

Ατημέλητη και ξυπόλητη η Gosnell δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, είναι ακόμη σοκαρισμένη από τον χαμό του Walker και «δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα».

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι όμως και η κόρη του ηθοποιού, η 15χρονη Meadow Walker, την οποία «κυνηγούν» τις τελευταίες ημέρες οι παπαράτσι.

Η  Meadow, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά στον πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι απαρηγόρητη, ενώ ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» να βγαίνει από το σπίτι της για να δει τους φίλους της.

Η οικογένεια του Walker διέψευσε επίσης σήμερα τις φήμες που ήθελαν την έφηβη να είδε από κοντά το τραγικό δυστύχημα.









Η κόρη του Walker



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης