Paul Walker: Ένα μήνα πριν σκοτωθεί, έγινε κουμπάρος στο γάμο του αδελφού του

Paul Walker: Ένα μήνα πριν σκοτωθεί, έγινε κουμπάρος στο γάμο του αδελφού του

Συγκινητικό φωτογραφικό υλικό από την τελευταία φορά που η οικογένεια βρέθηκε πιο ενωμένη από ποτέ

Paul Walker: Ένα μήνα πριν σκοτωθεί, έγινε κουμπάρος στο γάμο του αδελφού του
Μέσα σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ οικογενειακών στιγμών «σφραγίστηκε» η ευτυχία της οικογένειας Walker...

Με ένα μειδίαμα στα χείλη κανείς από τους δύο αγέρωχους άντρες, τα δύο αγαπημένα αδέρφια, ο 40χρονος Paul και ο 36χρονος Caleb, δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα, έναν μήνα έπειτα από το γάμο του τελευταίου τον Οκτώβριο.

Κλείσιμο
Τα δύο αδέρφια απαθανατίζονται σε αναμνηστικές φωτογραφίες, ντυμένοι στην πένα, χαμογελούν και απολαμβάνουν τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του «Fast & Furious» ήταν κουμπάρος στο γάμο του μικρότερου αδερφού του και οι φωτογραφίες από την οικογενειακή συνάθροιση προκαλούν ρίγη συγκίνησης.








Η ταχύτητα, αιτία του δυστυχήματος

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης εδώ και λίγες ημέρες από την είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Οι Μαχητές των Δρόμων» άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 40 χρονών, θύμα τροχαίου.

Η ταχύτητα φαίνεται ότι ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος το οποίο στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Τροχαίας της κομητείας του Λος Άντζελες.



Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το πόσο γρήγορα έτρεχε η κόκκινη Πόρσε, στην οποία ήταν συνεπιβάτης ο 40χρονος ηθοποιός, ωστόσο το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν 72χλμ/ ώρα (45μίλια/ώρα). Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που δείχνει ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Την ίδια ώρα η αστυνομία φαίνεται να έχει αποκλείσει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο εμπλεκόταν σε «κόντρες, παρόλο που το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται δημοφιλές για τους λάτρεις της ταχύτητας. (Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ εδώ)







Δείτε την ώρα της σύγκρουσης που στοίχισε τη ζωή στον Paul Walker

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες και έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης της κόκκινης Πόρσε του Paul Walker. Η συντριβή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Roger Rodas με συνοδηγό τον διάσημο ηθοποιό προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη της οποίας τις φλόγες και τον καπνό μπορούσε να διακρίνει κάποιος από πολύ μακρινή απόσταση.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης