Sean Diddy Combs: «Ο πατέρας μου ήταν έμπορος ναρκωτικών»

Sean Diddy Combs: «Ο πατέρας μου ήταν έμπορος ναρκωτικών»

Ο 43χρονος πάμπλουτος τραγουδιστής και μουσικός εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι παρά τα όσα του έχουν συμβεί, υπάρχουν στιγμές που του λείπει πολύ ο πατέρας του

Sean Diddy Combs: «Ο πατέρας μου ήταν έμπορος ναρκωτικών»
Για την παιδική του ηλικία, τα οικογενειακά προβλήματα και τον πατέρα του, που ήταν έμπορος ναρκωτικών, μίλησε ο γνωστός ράπερ Sean Diddy Combs, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στη «Revolt TV».

Ο 43χρονος πάμπλουτος τραγουδιστής και μουσικός εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι παρά τα όσα του έχουν συμβεί, υπάρχουν στιγμές που του λείπει πολύ ο πατέρας του: « Ο πατέρας μου, Melvis, σκοτώθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Λένε ότι δεν σου λείπει κάτι που δεν είχες αλλά δεν είναι έτσι.

Υπάρχουν στιγμές μεγαλώνοντας και περνώντας τα χρόνια που μου λείπει ο πατέρας μου, η παρουσία του. Υπάρχουν στιγμές που ζητάς τον πατέρα σου. Υπάρχουν πράγματα που θες να κάνεις μαζί του, να γιορτάσεις μαζί του και να τον κάνεις να νιώσει περήφανος για εσένα. Ο πατέρας μου ήταν ένας απατεώνας, ένας έμπορος ναρκωτικών και η αλήθεια είναι ότι από αυτόν έμαθα ότι η ζωή είναι δυο πράγματα, φυλακή ή θάνατος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης