Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ συνεχίζει τις διακοπές της στον Άγιο Βαρθολομαίο και αντί να απολαύσει ένα χειμερινό τοπίο λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, εκείνη επιλέγει να κάνει βουτιές σε εξωτικές παραλίες με τον αγαπημένο της, Κέβιν Τραπ.
Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία δημοσιεύει καθημερινά σχεδόν υλικό από τη ζωή της στα social media, δίνοντας έτσι μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους από το πώς περνάει τις μέρες της.
Αυτή τη φορά, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να βουτάει σε μία πισίνα, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
Με ένα μικροσκοπικό γαλάζιο μπικίνι, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ φαίνεται να κολυμπάει κάτω από το νερό, μέχρι που βγαίνει ξανά στην επιφάνεια και χαμογελά στον φακό.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς