Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που κλήθηκαν να τραγουδήσουν, μετά την παράδοση της «σκυτάλης» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 από το Παρίσι στην επόμενη διοργανώτρια, το Λος Άντζελες.
Αμέσως μετά τους Red Hot Chilli Peppers και το κομμάτι «Can't Stop», η καλλιτέχνιδα βρέθηκε στη σκηνή με την μπάντα της και για ακόμα μία φορά, κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, με την εμφάνισή της.
Η 22χρονη ερμήνευσε μία από τις μεγάλες της επιτυχίες, το κομμάτι «Birds of a Feather».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.