Ενθουσιασμένη για ακόμη μία χρονιά φαίνεται να είναι η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ από τις διακοπές της στη Μύκονο, αφού δεν έχει σταματήσει να αναρτά στα social media, βίντεο και φωτογραφίες της στο νησί.
Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret δημοσίευσε στις 9 Ιουλίου φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της στη Μύκονο, όπου διασκέδασαν με φίλους. Σημειώνεται ότι η Ιζαμπέλ και ο Κέβιν ταξιδεύουν στη Μύκονο και είναι κάθε χρόνο στο νησί.
Αργότερα, ανάρτησε ένα βίντεο με την ίδια να κολυμπά στα μπλε νερά του νησιού των Ανέμων, με μάσκα και βατραχοπέδιλα.
Στην επόμενη δημοσίευσή της, πόζαρε με το μαγιό-μαργαρίτα που φορούσε και τα γυαλιά ηλίου της. Και τέλος, τη Τρίτη 18 Ιουλίου, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία της από το νησί, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα γιγάντιο καπέλο.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς