Μπρουκ Σιλντς: Η σκηνή της στα «Φιλαράκια» που έκανε έξαλλο τον Αγκάσι - «Έσπασε όλα του τα τρόπαια»

Μπρουκ Σιλντς: Η σκηνή της στα «Φιλαράκια» που έκανε έξαλλο τον Αγκάσι - «Έσπασε όλα του τα τρόπαια»

Ο πρώην σύζυγός της δεν χάρηκε να βλέπει τη γυναίκα του να... γλείφει τα δάχτυλα του Λε Μπλανκ

mprouk-silnts
Η Μπρουκ Σιλντς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σκηνή που της είχε κάνει ο πρώην σύζυγός της και διάσημος τενίστας, Αντρέ Αγκάσι, στα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια».

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί ως γκεστ στο επεισόδιο «Τhe One After the Super Bowl», υποδυόμενη μια φανατική θαυμάστρια του Τζόι Τριμπιάνι, τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ματ Λε Μπλανκ.

Για τις ανάγκες του ρόλου, η ηθοποιός έπρεπε να γλείψει τα δάχτυλα του συναδέλφου της, αφού ο χαρακτήρας που υποδυόταν είχε εμμονή μαζί του. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να αρέσει στον σύζυγό της, με τον οποίο τελιά χώρισε, μετά από δύο χρόνια γάμου, το 1999.



Όπως είπε η Μπρουκ Σιλντς στο «The New Yorker», ο Αντρέ Αγκάσι ήταν μαζί της στο στούντιο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω σκηνή έκανε μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος δεν χάρηκε ιδιαίτερα.

«Πήγε σπίτι κι έσπασε όλα του τα τρόπαια. Την επόμενη ημέρα, μου ζήτησαν να κάνω τη δική μου εκπομπή», είπε η Σιλντς. «Στη σκηνή αυτή έπρεπε να γλείψω τα δάχτυλα του Τζόι, γιατί ήταν τα χέρια μιας "ιδιοφυΐας" κι εγώ υποτίθεται, ήμουν τρελή», συμπλήρωσε.

«Ήταν χαριτωμένος, μου είπε ότι έχει πλύνει τα χέρια του κι εγώ του είπα ότι είχα φάει μια καραμέλα μέντας», περιέγραψε στη συνέχεια για τα γυρίσματα της σκηνής.

Κλείσιμο
Friends: Joey Dates his Stalker [HQ]


Ο Αγκάσι από την άλλη μεριά, δεν άντεξε καν να δει ολόκληρο το γύρισμα και αποχώρησε από το σετ. «Ο Aντρέ ήταν στο κοινό για να με στηρίξει και ξαφνικά βγήκε έξω. Όταν τον είδα, μου είπε "όλοι με κοροϊδεύουν, με ξεφτίλισες με αυτή τη συμπεριφορά". Κι εγώ του είπα ότι είναι απλά μια κωμωδία. Θυμάμαι που τον ρώτησα "τι τρέχει με σένα;"», εξηγεί η Μπρουκ Σιλντς.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ίσως η νευρικότητά του να ήταν αποτέλεσμα της χρήσης ναρκωτικών, που έκανε εκείνο το διάστημα.



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης