Άλεκ Μπάλντουιν: Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς για... έβδομη φορά

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς για... έβδομη φορά

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο 64χρονος ηθοποιός με τη σύζυγο και τη νεογέννητη κόρη του 

Alec_Baldwin
Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια, καλωσόρισαν στον κόσμο και το έβδομο παιδί τους. Με μία ανάρτηση στο Instagram ο 64χρονος ηθοποιός, ανέβασε ένα βίντεο με τη γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη του. 

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του σημείωσε: «Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα». 
Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών. Επίσης ο Μπάλντουιν έχει άλλη μία κόρη, 26 ετών, την Άιρλαντ, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.

Δείτε τη δημοσίευση


Η ανακοίνωση της έβδομης εγκυμοσύνης της Χιλάρια Μπάλντουιν, έγινε γνωστή ερικούς μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς. Το χαρμόσυνο γεγονός της κύησης είχς επιβεβαιωθεί από το ίδιο το ζευγάρι σε μία συνέντευξη στο People: «Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο».


Ειδήσεις σήμερα

Βρέθηκε ο 8χρονος που χάθηκε στο Μαρούσι: Ήταν κρυμμένος σε θάμνους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έξαλλος ο Σπανούλης: Πέταξε το πινακάκι στο παρκέ σε τάιμ άουτ στο Περιστέρι bwin - Χολόν - Δείτε βίντεο

Θετικός στον κορωνοϊό, για δεύτερη φορά, ο Άλμπερτ Μπουρλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης