Η Γκόλντι Χον περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 19 της: «Εμφανίστηκε με μία ρόμπα, άρχισα να φρικάρω»

Η Γκόλντι Χον περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 19 της: «Εμφανίστηκε με μία ρόμπα, άρχισα να φρικάρω»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό που έζησε με τον δημιουργό κόμικ και γνωστό παραγωγό κωμικών ταινιών, Αλ Καπ - «Τράβηξε στην άκρη τη ρόμπα του και μου έδειξε το μόριό του, μου ζήτησε να τον φιλήσω»

goldie-hawn
Η Γκόλντι Χον μίλησε ανοιχτά για την τραυματική εμπειρία που βίωσε στις αρχές της καριέρας της με τον Αμερικανό καρτουνίστα, Αλ Καπ.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Mergyn Kelly Show και διηγήθηκε το περιστατικό σεξουαλική παρενόχλησης που έζησε στα 19 της χρόνια.

Όπως περιέγραψε, ακόμα δεν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική και ήθελε να βρεθεί με τον καρτουνίστα, προκειμένου να της δώσει έναν ρόλο.


«Είχα ένα σενάριο και είχα δουλέψει πάνω σε αυτό. Πήγα να τον συναντήσω στην Παρκ Άβενιου και λίγη ώρα μετά, βρέθηκα στο διαμέρισμα ενός τύπου που δεν ήξερα στην πραγματικότητα, ήξερα μόνο ότι είναι πλούσιος, διάσημος και το όνομά του είναι Αλ Καπ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, ανέφερε πως από την αρχή της συνάντησής τους κάτι πήγαινε στραβά, αφού εκείνος εμφανίστηκε φορώντας μία ρόμπα.

«Ήταν πολύ άσχημο. Είχε αυτό το πλατύ χαμόγελο και εμφανίστηκε φορώντας μία ρόμπα μόνο. Άρχισα να φρικάρω, γιατί συνειδητοποίησα τι συμβαίνει», δήλωσε.


Προσπαθώντας να τον αποφύγει, του εξήγησε ότι προέρχεται από μία θεοσεβούμενη οικογένεια και ξεκίνησε να του λέει πράγματα για την ζωή της, ώστε να καταλάβει ότι δεν θα προχωρήσει μαζί του σε κάτι παραπάνω.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι πρέπει να του δείξω ότι είμαι καλό κορίτσι. Πως ό,τι κι αν σκέφτηκε, δεν πρόκειται να γίνει. Άρχισα να του μιλάω για τους γονείς μου και για το ότι θέλουν να παντρευτώ έναν Εβραίο οδοντίατρο. Ήθελα να καταλάβει ότι είμαι θεοσεβούμενη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως όταν ξεκίνησε να διαβάζει το σενάριό της, εκείνος της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμα που φορούσε.

Κλείσιμο
Ύστερα την φώναξε και της ζήτησε να του δώσει ένα φιλί. Παρόλο που σοκαρίστηκε, εκείνη πήγε προς το μέρος του για να του δείξει ότι παραμένει ήρεμη και δεν τη φοβίζει.


«Τότε τράβηξε στην άκρη τη ρόμπα του και μου έδειξε το μόριό του. Το κοίταξα και του είπα "κύριε Καπ, δεν θέλω να πάρω έτσι τη δουλειά" κι εκείνος μου απάντησε "εγώ τις είχα όλες αυτές τις ηθοποιούς που βλέπεις, έτσι δεν θα καταφέρεις τίποτα". Και τότε του είπα "δεν πειράζει, είμαι χορεύτρια ναι, αλλά ποτέ δεν θα έπαιρνα έτσι δουλειά". "Τότε πήγαινε και παντρέψου τον Εβραίο οδοντίατρο", μου είπε ψυχρά κι έφυγα», περιγράφει η ηθοποιός.


Όταν αργότερα, το 1968, καταφερε να πάρει το ρόλο στο Laugh-In, για τον οποίο και βραβεύτηκε με Όσκαρ, του έστειλε μία επιστολή, στην οποία τον ευχαρίστησε που δεν της έδωσε τον ρόλο στο show του. Στο υστερόγραφο του έγραψε: «Τελικά, δεν χρειάστηκε να παντρευτώ έναν Εβραίο οδοντίατρο».

Carol And Goldie Sing About Blondes | Rowan & Martin's Laugh-In | George Schlatter




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης