Γκόλντι Χον: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε στα 21 της, την έριξε σε κατάθλιψη

Γκόλντι Χον: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε στα 21 της, την έριξε σε κατάθλιψη

«Δεν ήθελα να γίνω διάσημη. Ήθελα να πάω σπίτι. Ήθελα να παντρευτώ έναν οδοντίατρο» εξηγεί η ηθοποιός

goldie_hawn
Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Γκόλντι Χον σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain». Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε βαριά κατάθλιψη.

Η 75χρονη μητέρα της Κέιτ Χάντσον εξήγησε πως το πρόβλημά της ξεκίνησε, όταν ήταν μόλις 21 ετών, λόγω της αναγνωρισιμότητας που απέκτησε ξαφνικά. «Πάλεψα με την κατάθλιψη. Δεν ήθελα να γίνω διάσημη. Ήθελα να πάω σπίτι. Ήθελα να παντρευτώ έναν οδοντίατρο», αναφέρει.

Goldie Hawn Opens Up About Her Childhood Depression & The Importance of Mental Health Supports | GMB


Η ζωή μιας σταρ δεν τής ταίριαζε ιδιαίτερα. Προτιμούσε μια απλή, φυσιολογική ζωή, μακριά από τα φώτα της διασημότητας. Αν και επισκέφτηκε πολλούς γιατρούς και ψυχολόγους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της, δεν τα κατάφερε αμέσως, ενώ οι συνέπειες της κατάθλιψης στο επάγγελμά της, ήταν εμφανείς

«Είχα πολλά θέματα εκτός από την κατάθλιψη. Δεν μπορούσα καν να βγω μπροστά στο κοινό», λέει η ηθοποιός, ενώ αναφέρει πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να «ηρεμήσει το μυαλό της». Εν τέλει, μετά από πολλή προσπάθεια και πέντε δύσκολα χρόνια, κατάφερε να το ξεπεράσει και πλέον έχει κατανοήσει πως όλα είναι «θέμα επιλογής».



«Η ευτυχία είναι κάτι, που πραγματικά βλέπουμε. Πρέπει κυριολεκτικά να καταλάβετε ότι η ευτυχία είναι μία επιλογή», υποστηρίζει η Γκόλντι Χον, που παραδέχεται ότι στο παρελθόν είχε κατά κάποιο τρόπο «επιλέξει» την κατάθλιψη, σαν ξέσπασμα λόγω της πίεσης που ένιωθε από την κινηματογραφική βιομηχανία.

Κλείσιμο
Σήμερα, προτρέπει τον κόσμο να μην νιώθει άσχημα για οποιαδήποτε διαταραχή αντιμετωπίζει και να μιλάει ελεύθερα για τα ψυχικά προβλήματα, ώστε να αντιμετωπιστεί το «στίγμα». Συνιστά επίσης σε όσους χρειάζονται βοήθεια, να απευθυνθούν σε ειδικούς, ενώ τονίζει πως οι επισκέψεις σε ψυχολόγο πρέπει να πάψουν να αποτελούν θέμα «ταμπού».





Ειδήσεις σήμερα 

Οι Τούρκοι στο σπίτι και οι τουρίστες να... αλωνίζουν - Οργή για το lockdown του Ερντογάν

Γιάννης Λαγός: Το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα - Πέντε Έλληνες αστυνομικοί τον συνοδεύουν από το Βέλγιο

Νέα μελέτη CDC: Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer μειώνουν κατά 94% τον κίνδυνο ασθένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης